Zamena uloga: Ešton Kučer u najavi serije kao Čarli Šin

Zamena uloga: Ešton Kučer u najavi serije kao Čarli Šin

Autor: | 29/07/2011

0

Promotivna fotografija za seriju "Dva i po muškarca" u kojoj sada igra Ešton Kučer, izgleda skoro identično kao ona sa Čarlijem Šinom, te je logično reći da je Ešton zamenio prethodnog glumca u potpunosti. Na promo fotografiji za novu sezonu serije "Dva i po muškarca" predstavljeni su glavni glumci, u smokinzima, sa leptir mašnama, kako stoje ispred mikrofona, na isti način kao i sa Šinom. Iako su mnogi imali nedoumice oko toga da li će Kučer uspeti da zameni Šina koji je seriju napustio u maju ove godine, izgleda da je Kučer već "uskočio u njegove cipele".
- U poslednjih trinaest godina nisam dobio ovoliko telefonskih poziva i mejlova od ljudi koji mi čestitaju na ulozi, kao da sam dobio na lutriji, što na neki način i jesam. Dobio sam najbolji posao u šoubiznisu i jako sam uzbuđen zbog toga - izjavio je Kučer za "Ju-Es Magazin" o svojom novoj ulozi, za koju će dobiti milion dolara po epizodi.

- Kučer je prava duša, i brilijantan komičar. Pa stanite, i ja sam! Uživaj u planeti Čak Eštone. Tamo nema ni vazduha, ni smeha, ni lojalnosti ni ljubavi - rekao je Čarli Šin za "TMZ", misleći pri tom da na "Planeti Čak" vladaju pravila kreatora serije Čaka Lorea.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još