Čarli Šin: Uskoro nova uloga

Čarli Šin: Uskoro nova uloga

Autor: | 14/06/2011

0

Čarli Šin pregovara o ulozi u novom sitkomu čija radnja je zasnovana na njegovom liku. Glavni glumac komedije "Dva i po čoveka" koji je zbog svog burnog života, poroka i nepromišljenih izjava u seriji zamenjen Eštonom Kučerom, priprema se da potpiše novi ugovor, preneo je američki sajt "TMZ".  Novi sitkom napisan je specijalno za Čarlija i počeće da se snima bez probne, pilot epizode što se retko dešava. U seriji "Dva i po čoveka", Čarlijev odlazak je objašnjen preseljenjem njegovog lika u Pariz. Ekipa koja je osam godina radila sa poznatim glumcem, među kojima je i njegov "brat" Alan Harper, se premišljala da li da nastavi snimanje.
- Volim ga, on je odličan prijatelj. Niko od nas ne želi da nastavi sa snimanjem ukoliko bi to povredilo Čarlija. U jednom trenutku smo osetili da više nemamo kontrolu nad njim - rekao je Alan.
Iako je po prestanku rada u popularnom sitkomu Šin upućivao negativne komentare dojučerašnjim saradnicima, posle izvesnog vremena je na svom Tviter profilu napisao poruku podrške mladom kolegi Kučeru i ostatku ekipe.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin