Mark Entoni želi da spasi brak sa Dženifer Lopez

Mark Entoni želi da spasi brak sa Dženifer Lopez

Autor: | 05/08/2011

0

Portorikanski pevač Mark Entoni zamolio je Dženifer Lopez da se pomire, ali ona je ostala pri odluci da se razvedu, preneo je danas "US Weekly". Iako je nedavno tetovažu na kojoj je pisalo "Dženifer" prekrio novim crtežom, izgleda da pevač još uvek ne želi da poveruje da je sve gotovo kada je reč o braku sa Džej Lo.
- Njegovo raspoloženje se stalno menja. U jednom trenutku je krivi za sve, a u sledećem je moli da ga primi nazad! On želi da se razvod oduži, kako bi je ubedio da se pomire - otkrio je izvor blizak pevaču za američki časopis.
Za to vreme četrdesetdvogodišnja pevačica i glumica priprema se za ozbiljnu sudsku bitku. Ona će, navodno, tražiti puno starateljstvo nad njihovim blizancima Maksom i Emom. Nije poznato kako je Mark reagovao na ovo, ali temperamentni pevač sigurno neće dozvoliti da Lopezova dobije puno starateljstvo.
Par je prošlog meseca objavio da se razvodi, a Dženifer je nedavno dala intervju u kojem je pričala o razlozima raspada braka. Rekla je kako joj je razvod bio jedna od najtežih odluka u životu, ali više nije mogla da pristaje na kompromise, te da samu sebe voli dovoljno da ode iz lošeg braka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin