Petra Eklston poslala luksuzne pozivnice za venčanje

Petra Eklston poslala luksuzne pozivnice za venčanje

Autor: | 15/08/2011

0

Petra Eklston, mlađa kćerka britanskog milijardera Bernija Eklstona, udaće se krajem avgusta na ceremoniji koja će, prema saznanjima svetskih medija, biti luksuznija i od venčanja princa Vilijama i princeze Kejt Midlton.
Kako prenosi Radar Online, 22-godišnja plavuša koja je nedavno postala vlasnica najveće nekretnine u okrugu Los Anđelesa, izgovoriće Džejmsu Stantu sudbonosno "da" u dvorcu Odeskalki nedaleko od Rima, u kojem su se svojevremeno venčali Martin Skorseze i Izabela Roselini.
Pozivnice za trodnevno slavlje na kojem će pevati "Black Eyed Peas" gostima su poslate u pozlaćenim kutijama sa mirisnim svećama. Među trista zvanica naći će se i brojni pripadnici američkog džet seta, poput Paris i Niki Hilton, prenose britanski mediji.
Nakon venčanja, mlada namerava da napravi raskošnu žurku u svojoj novoj kući na Beverli Hilsu, koja je nekada pripadala slavnom producentu Aronu Spelingu. Da bi se odmorila pred ove važne događaje, Petra je dve nedelje krstarila Mediteranom, a sledeće nedelje putuje u Italiju, gde se pripreme za luksuznu svadbu privode kraju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još