Viktorija Bekam: Prvi put u javnosti nakon porođaja

Viktorija Bekam: Prvi put u javnosti nakon porođaja

22/08/2011

0

Poslednjih dana kruže tračevi da Viktorija Bekam naporno vežba, kako bi se oslobodila suvišnih kilograma koje je dobila u trudnoći, a istina je upravo suprotna - ona se zbog povrede kičme veoma teško kreće i po nalogu lekara prestala je da nosi visoke potpetice, te se danas u javnosti prvi put pojavila u baletankama. Naime, tokom čitave trudnoće, Viktorija je trpela bol u leđima, a do dislociranja diska verovatno je došlo za vreme samog porođaja 7. jula, kada je rodila svoje četvrto dete, devojčicu Harper Seven.
- Na rentgenu je utvrđeno da njena kičma nije u redu, što objašnjava činjenicu da već duže vreme trpi jake bolove u donjem delu leđa. Trenutno ne može ni da drži Harper, niti da se igra sa njom - rekao je izvor blizak zvezdi za "Daily Mail".


Poznatu dizajnerku i bivšu pevačicu leči čitav tim kiropraktičara i fizioterapeuta, koje je obezbedio njen muž Dejvid, kako bi se što pre oporavila. Naloženo joj je da se odmara i pije lekove protiv bolova, pa se zbog toga nije pojavljivala u javnosti još porođaja.
- Ona pokušava da ostane dobro raspoložena, jer ne želi da povreda zaseni uzbuđenje zbog dolaska na svet male Harper Seven - istakao je izvor, ali se na fotografijama koje su danas napravili američki paparaci vidi umorno i iscrpljeno lice tridesetsedmogodišnje Viktorije.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još