Rade Šerbedžija: Dovešću Anđelinu u Srbiju

Rade Šerbedžija: Dovešću Anđelinu u Srbiju

30/08/2011

0

Glumac Rade Šerbedžija planira da dovede Anđelinu Džoli u Beograd. Nakon što je nedavno ugostio holivudsku glumicu na Brionima u Hrvatskoj, naš proslavljeni glumac ima želju da je upozna i sa srpskom prestonicom. On je otkrio za portal “Story” da želi da Anđelinu dovede u Srbiju u okviru jednog neglumačkog projekta.
- Trenutno pregovaram sa jednim gospodinom iz Beograda o njenom dolasku, pošto bi voleo da podrži jednu njegovu akciju vezanu za univerzitete. Pregovori su u toku, i bilo bi super da ona dođe - rekao je Šerbedžija, otkrivajući kako ju je dočekao na Brionima.
- Lično sam se pobrinuo za njenu ishranu. Boravila je u vili “Brijuni” u kojoj su svojevremeno odsedale Sofija Loren i Đina Lolobriđida. Nabavio sam joj sveže školjke, oradu i drugu belu ribu, a pila je domaće crno vino iz jedne konobe blizu Pule.
Poznata glumica, koja je rediteljski film prvenac “U zemlji krvi i meda” snimila u BiH umesto u Srbiji, kako je planirala, dva puta je posetila našu južnu pokrajinu Kosovo i Metohiju, gde je posetila UNHCR objekte i izbeglički kamp.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti