Novak Đoković: Lakše je igrati tenis nego fudbal

Novak Đoković: Lakše je igrati tenis nego fudbal

Autor: | 28/09/2011

0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je sinoć, posle nastupa u humanitarnom meču na „Marakani“, da je puno teže igrati fudbal nego tenis, prvenstveno zbog ofsajda.
- Definitivno, teže je igrati fudbal. Sve vreme sam gledao da se ne nađem u ofsajd zamci, a opet sa druge strane da ne budem sebičan. Sve u svemu bilo je izuzetno lepo zaigrati na Marakani gde sam kao dete dolazio mnogo puta i uživao u Zvezdinim utakmicama - rekao je Đoković posle duela između ženske sekcije "Crvene zvezde" i glumaca iz filma "Montevideo, Bog te video".
Đoković je kao gost nastupio u crveno belom-dresu i postigao gol iz penala za pobedu 4:2. On je istakao da mu je bilo zadovoljstvo da se odazove akciji "Bitka za bebe".
- Ovde nisam bitan ja, bitno je da se svi borimo za bebe, da bismo skupili što više novca i da bi deca i majke imali što bolje uslove. Svaka uspešna ličnost, iz bilo koje sfere mora da ima tu svest, da vrati nešto svom narodu. Kad sam dobio poziv nijednog trenutka se nisam dvoumio - istakao je Đoković.
Svetski teniski broj 1 i priznao je da je bilo jako zanimljivo igrati fudbal u ženskom društvu.
- Bilo je odlično, interesantno, drugačije u svakom smislu. Posebno mi se svidela napadačica Jovana, broj sedam - pohvalio je Đoković srpsku reprezentativku Jovanu Damjanović.

Izvor i foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin