Šakira: Ličnost godine

Šakira: Ličnost godine

Autor: | 28/09/2011

0

Organizatori dodele nagrada "Latin Gremi" proglasili su kolumbijsku pevačicu Šakiru za ličnost godine. Nagradu "Osoba godine" tridesetčetvorogodišnja Šakira dobila je za dostignuća u muzici, ali i doprinos društvu kroz angažovanje u različitim društvenim aktivnostima.
- Odajemo počast ovoj dinamičnoj i društveno duboko svesnoj ženi čija je muzička karijera, ali i lični angažman na pružanju pomoći drugima, dirnuo brojne ljude širom sveta - rekao je predsednik "Latin Recording Academy" Gabrijel Abaroa.
Događaj posvećen Šakiri, na kome će joj biti dodeljena specijalna nagrada, biće održana dan pre dodele "Latin Gremi" nagrada 9. novembra u Los Anđelesu. Tokom večeri posvećenoj Šakiri, njene kolege i prijatelji će izvesti pesme iz različitih perioda njene karijere. Pevačica je ove godine nominovana u tri kategorije za "Latin Gremi", među kojima i u kategoriji albuma godine za ostvarenje "Sale el Sol". Osim za muziku, latino zvezdi će nagrada biti uručena u novembru u Los Anđelesu i za humanitarni rad, koji ostvaruje putem svoje fondacije "Pies Descalzados", čiji je cilj da se omogući kvalitetno obrazovanje siromašnoj deci Latinske Amerike. Ova UNICEF-ova ambasadorka dobre volje medalju za humanitarni rad primila je nedavno, na svečanosti u Švajcarskoj.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin