Danijela Pantić: Provod na Majorki

Danijela Pantić: Provod na Majorki

Autor: | 14/10/2011

0

Voditeljka emisije „Salagalica“ Danijela Pantić nedavno se vratila sa desetodnevnog letovanja u Španiji, a odmah po povratku produžila je u Crnu Goru kako bi provela vikend sa prijateljima. Za magazin „Hello!“ govori o odmoru koji je provela sa svojim dečkom.
- Bila sam smeštena u Plaja de Palmi, udaljenoj petnaest kilometara od glavnog grada, Palma de Majorke. Kupanje, odmor i noćni izlasci obeležili su boravak u Španiji, za razliku od prvog letovanja, koje sam u junu provela u Turskoj. Iznajmili smo automobil i zajedno sa devojkama iz Skoplja, koje smo upoznali u hotelu, obišli smo celo ostrvo. Obišli smo poznate plaže, posetili kuću u Valdemosi, u kojoj su živeli Šopen i Džordž Sand, a provozali smo se kroz Manakor, rodno mesto Rafaela Nadala. Naravno, najinteresantnije je u Palmi, koja podseća na Barselonu, jer ima predivnu luku, katedralu, glavnu šetačku zonu „Las Ramblas“. Tu sve vrvi od ljudi, ali samo tokom dana, uveče se svi sele u taverne, a šetačke zone su prazne - kaže lepa plavuša koja je potom boravila kod prijatelja na brodu u Budvi , gde je provela dva dana.
- Bilo nam je prelepo na brodu. Svi smo bili opušteni, obišli smo nekoliko plaža i uvala u zalivu, a uveče smo uživali uz vino, dobru hranu i kolače.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti