Reg Trevis ne želi da govori o ljubavi sa Ejmi Vajnhaus

Reg Trevis ne želi da govori o ljubavi sa Ejmi Vajnhaus

Autor: | 18/10/2011

0

Reg Trevis, bivši dečko iznenada preminule soul dive Ejmi Vajnhaus, odbio je ugovor vredan milion funti za memoare o danima koje je proveo sa slavnom pevačicom. Reg je ponudu odbio uz obrazloženje da taj deo privatnosti želi da zadrži samo za sebe, ali da će ipak snimiti film.
- Reg je ponudu odbio jer je to previše bolno za njega. Uspomene sa Ejmi želi da sačuva samo za sebe, ali će u znak sećanje na nju, za nekoliko godina kada sećanja ne budu tako bolna, da snimi film - rekao je izvor blizak Trevisu.
Dok je Trevis odbio ponudu, pevačicin otac Mič je za sledeće leto najavio svoju knjigu "Amy, My Daughter" u kojoj će ispričati "neverovatnu priču o životu svoje kćerke", a novac od prodaje će ići u Fondaciju Ejmi Vajnhaus, koja će pomagati mladima u nevolji i ljudima koji se bore protiv bolesti zavisnosti.
Ejmi je pronađena mrtva u svom stanu u julu. Rezultate toksikoloških nalaza policija još uvek nije saopštila, ali je poznato da nije umrla od droge. Njena porodica pretpostavlja da je uzrok smrti detoksikacija od alkohola.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti