Otac Ejmi Vajnhaus osudio reviju Žan Pol Gotjea

Otac Ejmi Vajnhaus osudio reviju Žan Pol Gotjea

Autor: | 28/01/2012

0

Otac Ejmi Vajnhaus pobunio se zbog činjenice da je Žan Pol Gotje koristio imidž njegove preminule kćerke kako bi prodao odeću. Mič Vajnhaus je putem Tvitera osudio reviju poznatog dizajnera na kojoj su manekenke ličile na pokojnu Ejmi. Modni kreator Žan Pol Gotje nedavno je predstavio kolekciju garderobe inspirisanu imidžom Ejmi Vajnhaus. On je zamislio da modeli, među kojima je bio i Andrej Pejić, odaju počast pevačici. Međutim, njegova namera nije naišla na pozitivne reakcije porodice Vajnhaus. Zvezdin otac Mič ostavio je poruku na Tviteru u kojoj navodi:
- Ne podržavamo kolekciju Žan Pol Gotjea. Urađena je bez ukusa. Porodica se uznemirila kada je videla te prizore. To je za nas bio veliki šok. Mi i dalje oplakujemo njen gubitak. 
Bivši taksista je istakao da mu se ne dopada što je dizajner sproveo svoju zamisao u delo bez traženja dozvole od Ejmine porodice. On smatra da je njegova kćerka predstavljena na pogrešan način, jer su neke od manekenki pušile na pisti i izgledale uznemirujuće. Komentarima Ejminog oca pridružila se i njena prijateljica Keli Ozborn koja je napisala:
- Iako je Gotje želeo da oda počast mojoj prijateljici i svetskoj ikoni, to je učinio na veoma sebičan način i bez ukusa.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin