Lepa Brena: Druženje sa fanovima

Lepa Brena: Druženje sa fanovima

Autor: | 24/10/2011

0

Posle uspešnih beogradskih koncerata, folk diva Lepa Brena sastala se u subotu po podne na ručku sa najvernijim fanovima, među kojima su bili urednici njenog zvaničnog sajta www.lepa-brena.net i oni koji su iz Amerike specijalno došli na pevačicine prošlonedeljne nastupe. U prisnom ćaskanju sa obožavaocima, Brena je otkrila da se povlači iz javnosti na neko vreme, kako bi se odmorila i prikupila snagu za nastavak turneje.
Spektakl iz "Arene", inače, seli se 3. decembra u Sofiju, gde će pevačica održati koncert u novootvorenoj dvorani "Armec". Folk zvezdu očekuje krajem godine i turneja po Australiji, a početkom 2012. pakuje kofere i kreće put Amerike i Kanade, gde će, takođe, uveseljavati fanove.
Prvi koncert iz Beograda, koji je zabeležen sa 15 kamera pod režiserskom palicom Gorčina Stojanovića, biće objavljen na DVD za mesec dana, a u planu je i ce-de sa spotovima Lepe Brene, na kojem će se kao bonus naći i spot za pesmu s prethodnog albuma "Uđi slobodno", a koji je pevačica nedavno snimila sa Dejanom Milićevićem.

Izvor i foto: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin