Jelena Tomašević uživa u trudnoći

Jelena Tomašević uživa u trudnoći

Autor: | 30/11/2011

0

Veliku pažnju na promociji albuma Bore Dugića izazvao je dolazak jedne od najpopularijih estradih trudnica Jelene Tomašević. Pop pevačica, koja nije skidala osmeh sa lica, kaže da uživa u blagoslovenom stanju i da sa velikim nestrpljenjem čeka dan kada će postati mama.
- Osećam se sjajno, sve protiče u najboljem redu i uživam u trudnoći. Srećom, lako podnosim trudnoću, a sada mogu da kažem da drugo stanje u potpunosti menja ženju. Svi mi govore da zračim, a to je odlika unutrašnjeg zadovoljstva.
Pop pevačica i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić sredinom januara će dobiti kćerku, ali buduća mama kaže da još nisu izabrali ime za dete.
- Nismo još odlučili kako će se zvati devojčica, u užem izboru je nekoliko imena, pa ćemo posle porođaja videti koje ćemo izabrati. Nije nam uopšte bitan pol deteta, već da sve protekne u najboljem redu.
Jelena ističe da trudničke dane provodi u druženju sa prijateljima i porodicom, ide u pozorište, bioskop, čita knjige... Pevačica kaže da vodi računa o tome da se zdravo hrani i da se zahvaljujući tome nije mnogo ugojila. Supruga Ivana Bosiljčića je planirala da pre porođaja objavi novi singl, ali nije sigurna da će do januara stići da to realizuje.
- S obzirom na to da sam već u osmom mesecu trudnoće, biću izuzetno srećna ukoliko stignem da obradujem publiku novom pesmom. Ukoliko mi okolnosti to ne dozvole, objaviću novi singl posle porođaja. Već imam nekoliko pesama - kaže Jelena.

Izvor: Novosti.rs

Foto: Luka Šarac, Story.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti