Demi Mur demantovala glasine da ima novog dečka

Demi Mur demantovala glasine da ima novog dečka

Autor: | 01/12/2011

0

Američka glumica Demi Mur u subotu uveče izašla je na večeru sa nepoznatim muškarcem. Svetski mediji tvrde da je Demi pronašla novog dečka koji ju je izveo na sastanak pošto tri nedelje nije izlazila iz kuće. Oni koji su ih videli kažu su zajedno večerali i da su se odlično zabavljali.
Ipak, glumica je danas demantovala vest da ima novog dečka, i dodala da u njenom životu nema nikakvog misterioznog muškarca, već da je na večeru izašla sa svojim drugom Erikom.
- Oni su već dugo godina prijatelji, bilo im je zabavno na večeri i nema tu nikakve druge priče - izjavio je izvor blizak glumici za "Hollywood Life".
Pošto je vest o njenom razvodu prostrujala po celom svetu glumica nije bila aktivna čak ni na društvenoj mreži Tviter. Prvi status je posle dužeg vremena postavila na Dan zahvalnosti.
- Zašto se samo jedan dan zahvaljujemo na svemu što imamo? Pretvorimo ovaj jedan dan u 365 dana i svaki dan se zahvalimo za nešto - napisala je Demi, a mnogi su odmah pomislili da je time htela nešto da poruči i svom uskoro bivšem suprugu Eštonu Kučeru.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin