Nataša Bekvalac u seriji "Žene sa Dedinja"

Nataša Bekvalac u seriji "Žene sa Dedinja"

05/12/2011

0

U četvrtoj epizodi serije „Žene sa Dedinja“, koja se emituje u ponedeljak na TV Prva (21.10), Nataša Bekvalac će se prvi put pojaviti kao glumica. I to gotovo neprepoznatljiva. Jer, svi koji su navikli da gledaju novosadsku barbiku sa dugom, plavom kosom, biće, i te kako, iznenađeni njenom transformacijom.
- Nata se u seriji pojavljuje kao fatalna crnka. A oni koji su je videli na snimanju, kažu da joj ta boja kose čak i lepše stoji od prepoznatljive plave - otkriva Slađana Slavković, PR „Emoušna“, u čijoj produkciji je serija rađena.
Inače, popularna pevačica tumači lik Nine Bekvalac, koja dolazi po savete kod advokatice Klare, koju igra Irena Mičijević, jer želi da se razvede. Nati su se dopali i uloga i serija, i veruje da se dobro snašla:
- Dobila sam pohvale od profesionalnih glumaca. Nadam se da me nisu slagali - kaže, kroz osmeh, Bekvalčeva.
Slađana dodaje da su „proverili“ sa Irenom i da im je rekla da je Nataša, u kratkom vremenskom periodu, zaista brzo napredovala.
- I svi ostali se slažu sa tim i navode da se nije ponašala kao razmažena pevačica, već je bila spremna da sasluša druge i nauči nešto novo - kaže Slavkovićeva za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još