Nataša Bekvalac: Nemam vremena za ljubav

Nataša Bekvalac: Nemam vremena za ljubav

Autor: | 03/12/2011

0

Nataša Bekvalac je nedavno napisala prvu pesmu, odigrala epizodnu ulogu u seriji “Žene sa Dedinja”, zaposlila se na fakultetu, ima jaku želju da igra u pozorištu, ali nema vremena za ljubav.
- Pored muzike, pozorište i gluma moja su najveća ljubav. Još kao dete radila sam na televiziji i gotovo celo svoje detinjstvo provela u pozorištu. Uživala sam gledajući kako se velikani našeg glumišta pripremaju za predstave, a neki od njih su i naši porodični prijatelji. Pozorište me je uvek privlačilo više od filma i televizije, ali za mene je sve igra i sa radošću sam prihvatila ulogu u jednoj epizodi serije “Žene sa Dedinja” - priča Nataša.
Na pitanje da li u njenom životu ima mesta za za ljubav, popularna pevačica kaže:
- Pored tri posla koja radim i moje ćerke, moj dan je toliko ispunjen, čak preforsiran, da zaista ne znam kako bih, sve i da hoću, našla vreme za emotivni odnos, koji svakako zahteva i vreme, i trud, i pažnju i ljubav. Sa iskustvom koje imam i bolima koje nosim, shvatila sam da ljubav nije osvajanje, niti pobeda. Meni treba prijatelj, neko ko će da razume moje slabosti, ko će me bar na tren podsetiti da sam žena, da me voli samo zbog mene, a ne zbog onog što jesam. Nažalost, te dve stvari često je nemoguće odvojiti. Imam i ćerku, sve prilagođavam njenim potrebama, tako da moj muškarac mora biti dovoljno uspešan, ostvaren, samouveren, prepun ljubavi i razumevanja da bi mogao bezuslovno da me voli - izjavila je Nataša za "Blic".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti