Marko Jarić: Uživam u ulozi oca

Marko Jarić: Uživam u ulozi oca

Autor: | 06/12/2011

0

Košarkaška zvezda Marko Jarić uspeo je da sakrije od medija da je u Srbiji nešto više od nedelju dana, a u ekskluzivnom intervjuu za "Blic" ispričao je kako se provodi u rodnom gradu, koliko ga je uloga oca promenila i kako je to biti oženjen jednom od najlepših žena na svetu. Iako je trebalo da dođe sa svojom suprugom, manekenkom "Viktorijas sikreta" Adrijanom Limom, i njihovom kćerkom Valentinom, naš košarkaš je u poseti srpskoj prestonici sam.
- Došao sam na desetak dana da vidim familiju i završim neke poslove. Trebalo je i Adrijana i Valentina da mi se pridruže, ali se nešto iskomplikovalo. Međutim, ima i to svoje dobre strane, jer da smo došli svi zajedno odmah bi se digla medijska prašina i ne bih stigao da se koncentrišem na stvari zbog kojih sam došao - kaže košarkaški as.

Sve njegove poglede na život, nakon "Viktorijinog anđela", promenio je i mali anđeo kojeg je dobio pre dve godine.
- Otkada se Valentina rodila mnogo sam odgovorniji i drugačije gledam na svet i život. Rođenje deteta totalno promeni prioritete. Zadovoljan sam što sam postao otac u pravom periodu. Najvažnije je da dobiješ dete kad si spreman i imaš vremena da mu se posvetiš, jer nikakav novac ne može da zameni detetu tvoje prisustvo. Sve snove koje sam imao u karijeri već sam ostvario, putovao sam gde sam želeo, video šta sam želeo i sad mi sve to više nije važno. Najvažnije mi je da je Valentina srećna i da je njoj dobro - kaže Marko koji sa familijom živi na relaciji Njujork - Majami.
- Vezani smo za Njujork zbog posla, ali oduševljeni smo kućom u Majamiju koja je dovoljno velika da prihvati celu našu porodicu i prijatelje. Oboje smo napustili svoju zemlju jako mladi, i sad nam prija da je familija oko nas. Uvek imamo goste i prija nam ta atmosfera - kaže Marko koji uživa da provodi vreme sa kćerkom.
- Uživam u ulozi oca, po ceo dan sam podređen Valentini. Ona već nekoliko meseci ide u vrtić od 9 do 15 časova, jer se trudimo da bude u stalnom kontaktu sa vršnjacima i to iz različitih društvenih slojeva, jer smatram da je to važno za sazrevanje deteta. Ne želimo da napravimo grešku kao mnogi i insistiramo da se druži samo sa 'bogatom decom iz komšiluka', i sigurno će doći do perioda u njenom detinjstvu kada ćemo odlučiti da možda dođe i ovde da provede neko vreme, ili u Brazilu, jer je važno da zna odakle dolaze njeni roditelji i koji su put prešli da bi bili u situaciji u kojoj se nalazi ona sada - smatra Jarić, i dodaje da iako nije planirao ništa sa Adrijanom, želi da Valentina ima brata ili sestru, kao i da mu je najvažnije da Valentina uvek bude sa jednim roditeljem.

- Do sad nam je uvek polazilo za rukom da Valentina ne ostane sama, jer nam je najvažnije da barem jedno od nas dvoje bude sa njom. S druge strane, većina ljudi koji imaju posao od 9 do 17 časova opet provedu manje vremena sa svojom decom od nas, jer ja kad sam sa njom mi smo zajedno ceo dan i to kvalitetno, a isto tako i Adrijana - kaže Marko, i kaže, na osnovu svog iskustva, da ne postoji savršen recept ni za šta.

- Sve traje dok traje, sve je promenljivo, nikad ne reci nikad, i sve je moguće. Kao što u košarci ne postoji pravi recept za pobedu, on ne postoji ni u braku. Nikad ne znate šta će sutra da se desi, i zato treba da uživate u životu danas - savetuje Marko Jarić.
Mala Valentina je skoro napunila dve godine, a kako kaže Marko odlično se snalazi sa maternjim jezicima svojih roditelja.
- Sa njom svako priča na svom jeziku. Ja sa njom pričam na srpskom, Adrijana na portugalskom, a na engleskom svi oko nje. Valentina ne govori sva tri jezika, ali ih razume, i meša ih. Ako je pitaš nešto na srpskom pokušaće da ti odgovori na sprskom, ali kao svaka beba, malo je u konfuziji, ali dobro se snalazi
- otkriva Marko.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti