Adel: Neću snimati albume u naredne tri godine

Adel: Neću snimati albume u naredne tri godine

Autor: | 11/12/2011

0

Poznata pevačica Adel otkrila je da će fanovi čekati dve ili tri godine do novog albuma, jer želi da ponovi uspeh albuma 21, a za to treba vremena. U intervjuu koji je dala za “Billboard” rekla je da joj se ne žuri i da je za sada zadovoljna.
- Iskreno se radujem vremenu da ne radim ništa. Mislim da ću imati 25 ili 26 godina kad snimim drugi album, a o trećem albumu nisam još ni razmišljala. Mislim da ću sada samo da odmaram. Neće biti nikakve nove muzike dok ne budem spremna i dok ne bude dovoljno dobra - rekla je Adel, prenosi Telegraph.
Popularna pevačica je rekla da nije ni počela da piše nove pesme i da joj oporavak od nedavne operacije ide savršeno dobro.
- Neću više morati da brinem o glasu kada sam na bini, biću mnogo opuštenija. Očekujem da normalno pevam nakon januara ili februara, dok sve lepo zaraste – dodala je Adel.
Adel je kazala da je posvetila pesmu Ejmi Vajnhaus na koncertu u Albert Hallu zato što je uvek volela njene pesme i divila se njenim glasovnim mogućnostima, ali i njoj kao umetnici.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin