Sandra Bulok i Luis Bardo: Šoping u Njujorku

Sandra Bulok i Luis Bardo: Šoping u Njujorku

Autor: | 13/12/2011

0

Sandra Bulok i njen neodoljivi sinčić Luis Bardo ovih dana borave u Njujorku. Paparaci su juče uslikali glumicu i mališana dok su se igrali u parku, nakon čega su otišli u šoping kako bi izabrali božićne poklone.
Holivudska glumica poznata po imidžu devojke iz komšiluka, prošle nedelje otkrila je američkim medijima da njen usvojeni sinčić veoma utiče na njen posao i čini je boljom u svemu što radi.

Sandra je 2010. godine dobila Oskara za ulogu u filmu "Tamna strana" gde je igrala domaćicu koja u svoju porodicu dovodi siromašnog crnca i pomaže mu da postane sportska zvezda. Početkom prošle godine Sandra je usvojila tamnoputog dečačića, a uloga majke u novom filmu "Extremely Loud and Incredibly Close" bila joj je bila prva nakon što se ostvarila u roditeljskoj ulozi.

- I ranije sam igrala majke, ali ovog puta bilo je skroz drugačije. Oduvek sam bila majčinski tip. Luis je uticao na mene na načine kojih još nisam ni svesna. Sve mi je postalo intenzivnije, važnije i izazovnije nego ranije, a više i strahujem. Sve u mom životu postalo je emotivnije i zahvalna sam za to.

Sandri je bilo teško da izbegne zaštitnički stav prema desetogodišnjem glumcu koji je u novom filmu igrao njenog sina:
- Tomas Horne glumi mog sina i strašno sam ga zavolela. Kad vam se jave snažni majčinski instinkti, takvi ste prema svoj deci, a to na setu nisam smela. Bilo je teško.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti