Anabela Bukva: Moje mesto na estradnom nebu je sigurno

Anabela Bukva: Moje mesto na estradnom nebu je sigurno

Autor: | 05/01/2012

0

Na prozivke koleginica da je više zastupljena u novinama nego na tezgama Anabela Bukva ne haje, već tvrdi da je za 18 godina koliko peva obezbedila svoje mesto pod estradnim nebom. Ipak, ona razmišlja kako i da svoje ime unovči u nekom drugom biznisu.
- Nadam se da sam se ukorenila na estradi i dokazala ko sam i šta sam. Smatram da imam svoje mesto na estradi i da mi stolica nije klimava - kaže Anabela i za razliku od većine koleginica ne želi da kaže ni reč o novcu koji zarađuje.
- Strašno mi je kada čujem pojedine kolege kako se javno hvale kako zarađuju za veče po deset, dvadeset, trideset hiljada evra. Ružno je tako pričati u današnje vreme kada ljudi zbog nemaštine skaču sa šestog sprata - kaže pevačica.
Pored muzike Anabela ima i druge poslovne planove.
- U planu je da sa jednim prijateljem otvorim veliki modni prostor, gde će svi moći da se srede od glave do pete za svadbu, maturu, žurku, slavu… To je nešto u čemu se pronalazim, jer sam godinama zbog posla kojim se bavim sarađivala sa brojnim šminkerima, frizerima, stilistima, kreatorima i naučila sam šta za koju priliku treba obući - izjavila je Anabela za "Vesti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti