Ove poznate ličnosti se nisu proslavile kao glumci

Ove poznate ličnosti se nisu proslavile kao glumci

Autor: | 09/08/2015

0

Nije neobično da se uspešni sportisti, pevačice i starlete na kratko pojave na filmskom platnu. Još je manje neuobičajna pojava da se reditelji odluče da glavnu ulogu povere nekome van glumačke branše. I dok su retke pevačice svoj talenat potvrdile i na filmskom platnu, dotle je svetska kinematografija prepuna primera njihovih netalentovanih koleginica.

MARAJA KERI

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 5, 2015 at 1:50pm PDT

Pevačica Maraja Keri igrala je u desetak filmskih ostvarenja. I dok je kritika složna da je ova pevačica dala svoj glumački maksimum ulogom u filmu "Precious" dotle su takođe složni u oceni da je njen raniji film "Glitter" - čist promašaj. Jedan filmski kritičar je opisao ovaj film "kao da gledate ogromnu katastrofu u kojoj nema povređenih". Ni mi nećemo reći ništa više od toga.

RIJANA

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on Aug 3, 2015 at 5:53pm PDT

Postoji nekoliko stvari za koje je pevačica Rijana ultra talentovana. Može da otpeva bilo koju pesmu i da od nje napravi planetarni hit. Setite se samo pesme u kojoj je u refrenu pevala o kišaobranu, pa makar to bilo i metaforički! Takođe, Rijana je talentovana da privuče ogromnu medijsku pažnju kako svojim delima tako i izjavama. Ali jedno je sigurno - ova pevačicA ne ume da glumi. To nam je svima pokazala kada je zaigrala u filmu "Battleship". I to od svih mogućih uloga, Rijana je prihvatila da igra vojnika. Zašto, Riri, pobogu?

MAJKL DŽORDAN

Majkl Džordan je najbolji košarkaš u istoriji ovog sporta, ali je u istoriji svetske kinematogtafije jedan od najgorih glumaca. Čak i reklame koje je snimio mogu da konkurišu u kategoriji najgorih. Džordan je snimio film "Svemirski basket" 1996. godine, a kritika se složila samo u jednom kada je ovaj film u pitanju: najbolje su one scene u kojima nema Majkla Džordana.

PARIS HILTON

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on Aug 6, 2015 at 3:45pm PDT

I Paris Hilton se našla na ovoj listi onih kojima se toplo preporučuje da odbiju svaku ulogu koja im se ponudi tim pre što je ova starleta zabeležila čak nekoliko filmskih uloga. Međutim, u kom god filmu da se pojavila bilo da je horor "House of Wax" ili nezavisni film "The Hottie and The Nottie", Paris Hilton je glumila Paris Hilton. Što nikako nije preporučljivo ako želite da se bavite ovim poslom.

KIM KARDAŠIJAN

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 6, 2015 at 9:08am PDT

I baš kao i njena prijateljica iz detinjstva, i Kim je poput Paris u filmovima insistirala da glumi sebe. I ona se pojavila u nekoliko filmskih ostvarenja, a najtoplija preporuka kritičara kada su u pitanju filmovi koje nikako ne treba pogledati je i film "Tyler Perry’s Temptation: Confessions of a Marriage Counselor" u kojem je zabeležila ulogu i gospođa Vest.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images; Guliver / Splah News hellomagazin

Pročitajte još