Jovana Stojiljković i Isidora Simijonović: Privatnost nije modni dodatak

Jovana Stojiljković i Isidora Simijonović: Privatnost nije modni dodatak

Autor: | 15/12/2018

0

Duže od dva meseca televizijska publika u Srbiji iz dana u dan s nestrpljenjem je iščekivala nove epizode serije “Jutro će promeniti sve” i pratila zgode i nezgode glavnih junaka, četvoro prijatelja suočenih sa problemima koji, manje-više, muče mnoge njihove vršnjake: besparica, nemogućnost pronalaženja stalnog posla, stanovanje kod roditelja ili sa cimerima, nesređeni ljubavni odnosi... U nedelji u kojoj su prikazane finalne epizode sreli smo se sa Anđelom i Sašom, odnosno sa glumicama Jovanom Stojiljković i Isidorom Simijonović, na koje je ova serija, iako su profesionalno angažovane na još nekoliko strana, usmerila reflektore medijskog interesovanja. Imajući u vidu da su njih dve ne samo koleginice već i dobre drugarice, iskoristili smo priliku da saznamo da li se njihovi kriterijumi vrednovanja, osim u poslu, poklapaju i u ostalim sferama života.

Kakve emocije obeležavaju vaš rastanak od serije “Jutro će promeniti sve”?

Isidora: Neprocenjivo zadovoljstvo što sam bila deo ekipe koja je stvorila jedan važan i dobar projekat.

Jovana: Serija je rezultat zajedničkog rada sa ljudima koje dobro poznajem i čijem se uspehu neizmerno radujem. Presrećna sam što je bila izuzetno gledana, a ujedno mi je žao što je završena. Sve u vezi sa “Jutrom” ostaće mi u najlepšem sećanju.

Koliko vas u svakodnevnom životu prati pomisao da ste nekim mladim ljudima uzor na koji žele da se ugledaju?

Isidora: Drago mi je ako je tako. Istovremeno, mislim da je nepotrebno opterećivati sebe takvim mislima na dnevnom nivou.

Jovana: Ne razmišljam na taj način. U suprotnom, verovatno bih bila previše obazriva, a onda bi se osetilo da to nisam ja. Odmalena se trudim da budem što bolja tako što ću pomerati lične granice.

Sudeći po tome što pažljivo birate reči kada odgovarate na novinarska pitanja, stiče se utisak da se u potpunosti slažete sa Džibonijevom izjavom: “Ne izlažem porodicu javnosti, oni nisu modni dodatak”.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 14. decembra.

Eva Čubrović Luka Šarac

Najnovije vesti