Nataša Bekvalac: Depresija je luksuz bogatih, ja to sebi nisam mogla priuštiti

Nataša Bekvalac: Depresija je luksuz bogatih, ja to sebi nisam mogla priuštiti

Autor: | 01/01/2019

0

Bez obrira što je ovo bila njena najgora godina, Nataša  Bekvalac je odlučila da je isprati s osmehom u inat svemu i svima. Otkrila je kako je uspela da prevaziđe psihičke probleme, bol, tugu, ali i zašto je odlučila da promeni način života iz korena.

Iza tebe je jedna od najtežih godina u životu, a i dalje imaš osmeh. Jesi li  uspela da prebrodiš sve i izađeš kao pobednik?

- U zajednici za koju sam želela da smatram da je porodica a koja se na najružniji mogući način raspala - nema pobednika ili bar ja nisam. Niti sam prebrodila niti sam pobednik, ja sam samo žena s jednim više ružnim iskustvom, jednim više porazom, ali i bogatija za još jedno najveće bogatstvo koje mi je život podario, za moju ćerku Katju. Tuga se uvek najbolje sakrije iza osmeha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 1, 2019 at 6:17am PST


Promenila si i način života kako su rodila Katju. Kažu da retko izlaziš i da ti je najbolji provod pored ćerki?

- Rođenjem Katje zaista sam potpuno promenila način života i funkcionisanja, sva moja ljubav i energija usredsređeni su na njih dve i na posao, na muziku koja me dodatno čini živom i radosnom ženom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 27, 2018 at 9:10am PDT


Da li sa starijom ćerkom neguješ drugarski odnos?

- Mojoj starijoj ćerki nikada neću biti drugarica, ona svoje najbolje drugarice ima, ja sam joj mama, i to vrlo stroga, a ona je moj najveći ponos već 12 godina.

Na koga liči Katja?

- Katja je likom i karakterom potpuno preslikana ja, moja mama nam je pre neki dan donela slike iz tog perioda i kada smo pomešali fotografije samo po garderobici može se prepoznati koja je koja. Presmešno je, ali i prelepo da ima istu čak i resicu na uhu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 20, 2018 at 6:21am PST


Ove godine si se preselila u Novi Sad. Kakav je tvoj život tamo i zašto si otišla iz Beograda?

- Dugo mi je trebalo da sebi priznam da nisam srećna u Beogradu i da godinama cvilim za gradom u kom sam rođena, za Novim Sadom. U momentu kada sam izgubila potpuni mir u Beogradu, odlučila sam - kad je bal nek je bal, da sav stres oko rođenja Katje te jako stresnog događaja i razvoda na sve dodam još jedan od najvećih stesova, selidbu pa sve u paketu krenem da prebolevam. Okrenula sam novi list, pala, ustala i krenula iz početka za mene i moje dve devojke. U Novom Sadu vodimo jako miran, gotovo savršen porodični život, a ja često odlazim u Beograd za koji me veže mnogo prijatelja i uglavnom posao.

Da li  postoji šansa da se ponovo udaš?

- Nikada se više neću udati.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 23, 2018 at 2:00pm PDT

Šta je tvoja najveća greška koju praviš u životu i sa ljudima i ima li šanse da promeniš to kod sebe?

- Uf, ne znam za koju pre da se odlučim. Kažu ljudi nemoj živeti, pa nećeš ni grešiti, život volim, živim ga punim plućima, pa su mi i greške takve.

Da li je istina da ti je psihijatar pomogao da prebrodiš teške trenutke i imaš li savet za sve one koji su bili u sličnoj situaciji?

- Depresija, anksioznost i samosažaljevanje luksuz su bogatih, ja sebi takav luksuz nisam mogla priuštiti, odlučila sam da budem srećna i da moje ćerke i moja porodica budu ponosni na mene. U trenutku kada imate bebu, stariju ćerku tinejdžerku, koje su predivne, zdrave i prelepe, bezobrazluk i huljenje na boga i život bilo bi da se odlučite na bilo šta drugo sem na sreću. Nema dobrog saveta sem da nađete ljubav unutar sebe i njome se vodite.

Koje su tvoje privatne i profesionalne želje za narednu godinu?

- Da budem srećna.

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram/Natasa Bekvalac

Pročitajte još