Voditeljke Ksenija Bujišić i Anđela Đurašković u isto vreme u drugom stanju

Voditeljke Ksenija Bujišić i Anđela Đurašković u isto vreme u drugom stanju

Autor: | 20/01/2019

0
Foto Instagram

Da su planirale, ne bi se tako dogodilo. Voditeljke vremenske prognoze televizije “Prva” Ksenija Bujišić i Anđela Đurašković sa nestrpljenjem isčekuju trenutak kada će postati mame.

Kako piše Blic, Ksenija je u četvrtom mesecu trudnoće, a dete čeka sa svojim izabranikom Miljanom, dok je Anđela u trećem mesecu trudnoće, a dete čeka sa dečkom Lukom.

- Ksenija i Anđela su presrećne što će se ostvariti kao mame. One su već rekle da će na televiziji raditi dokle god budu mogle. Pukom slučajnošću se dogodilo da su u istom trenutku ostale u drugom stanju, ali još uvek ne žele u javnosti da pričaju o tome. Čim su saznale ovu vest, prvo su saopštile svojim partnerima i članovima porodice, a potom i ljudima na televiziji. Ksenija je bila presrećna kada je saznala da je trudna i to joj je bio najlepši poklon za protekle praznike, dok je Anđela bila radnosna jer je priželjkivala da u 2019. godini postane mama - kaže izvor pomenutog lista sa TV “Prva” i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutro sa Jovanom i Srđanom (@jutrosajovanomisrdjanom) on May 11, 2018 at 12:29am PDT

- Gledaoci možda nisu primetili, ali Ksenija ima manji stomačić, dok Anđela svoj uspeva da sakrije kada se pojavljuje na malim ekranima. Pošto su obe mlade, raduju se ovoj novoj ulozi i sa nestrpljenjem iščekuju trenutak da postanu mame. U ovim trenucima čitava ekipa koja radi jutarnji program pruža im punu pažnju i olakšava im svakodnevicu - ističe izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutro sa Jovanom i Srđanom (@jutrosajovanomisrdjanom) on May 11, 2018 at 12:29am PDT

O udaji Ksenija nikada nije želela da govori u javnosti, ali ni sada o trudnoći. U emotivnoj vezi je već godinu dana i nikada nije želela preterano da je eksponira u javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Kostic (@sukkamakeup) on Sep 30, 2018 at 5:49am PDT

Međutim, njega koleginica Anđelka je bez problema govorila da ne želi da se uda. U ljubavnu vezu sa Lukom ušla je kada je imala 22 godine, a već punih šest godina je u emotivnoj vezi.

 

View this post on Instagram

 

???

A post shared by ??đ??? Đ???š????ć (@andjeladjuraskovic) on Oct 19, 2018 at 2:20am PDT

- Više od pola decenije sam u vezi. Od prvog dana sam ludo zaljubljena, nisam birala da sa 22 godine uđem u ozbiljnu vezu, ali sam već kroz par meseci znala da želim sa njim da budem dugo. Znao je u početku nenajavljen da pokuca na vrata da me proveri gde sam i sa kim, ali u poslednje vreme ne. Sada se izgradilo poverenje među nama. Što se tiče udaje, o tome još ne razmišljam, ali kada počnem to će biti sa njim. Mada nije sve ni do mene, još čekam taj prsten. Mada, onog momenta kada odlučim da se udam ja ću da odem sa njim i izaberem prsten. Neću čekati već ću organizovati život kako budem želela - rekla je jednom prilikom za medije Đuraškovićeva.

Podsećanja radi, Kseniju i Anđelu gledaoci su imali prilike da upoznaju početkom aprila 2018. godine, kada je na televiziji “Prva” počeo sa realizacijom novi jutarnji program.

hellomagazin.rs Instagram