Da li je na ruci burma? Trudna Anja Alač i Andrej Josifovski prvi put zajedno u javnosti (foto)

Da li je na ruci burma? Trudna Anja Alač i Andrej Josifovski prvi put zajedno u javnosti (foto)

Autor: | 07/04/2021

0

Trudna Anja Alač sinoć se pojavila u Beogradskom dramskom pozorištu u pratnji svog izabranika Andreja Josifovskog Pijaniste. Zaljubljeni par i budući roditelji oduševljeno su stigli na premijeru povratničke predstave Branke Katić i tako privukli veliku pažnju novinara i svih prisutnih.

Pročitajte: Ljubav je u vazduhu - Trudna Anja Alač objavila prvu fotografiju

ATA Images

 

Preslatka trudnica pridržavala se svih propisanih mera, pa masku nije skidala sa lica, ali je svojim dobrim raspoloženjem opčinila sve prisutne. Iako se do sada nije oglašavala u medijima i nije pričala o privatnom životu, Anja je jasno pokazala koliko je srećna u ljubavi. 

Zanimljivo je da je na Anjinoj desnoj ruci zasijao prsten, koji do sada nije nosila. Odmah se nameće pitanje da li su trudna Anja Alač i Andrej odlučili da stanu na ludi kamen daleko od očiju javnosti i tako svoju ljubav podignu na još veći nivo.

ATA Images

 

Kako Anja nije želela da daje izjave za medije, ostaje da verujemo da je na ruci burma, a da će glumica i ćerka Vesne Čipčić fanove u skorijoj budućnosti obradovati i fotografijom sa intimne ceremonije sklapanja braka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti