Zna šta želi: Idealna devojka Milana Vasića ovo bi trebalo da ima

Zna šta želi: Idealna devojka Milana Vasića ovo bi trebalo da ima

Autor: | 15/02/2017

0

Glumac Milan Vasić, koji tumači lik Maneta u nastavku filma "Zona Zamfirova", kaže da od kada je snimio novi film devojke su posebno zainteresovane za njega, prilaze mu na ulici, ali da on, ipak, traži pravu. Ne krije da je sve manje devojaka koje se njemu dopadaju jer većina njih je, kako kaže, izveštačena, kako fizički, tako i karakterom.

– Ne treba meni idealna devojka jer znam da idealno ne postoji. Želim da moja buduća polovina bude fino dete, vaspitano, da ima zdrave roditelje, da je imala detinjstvo i da bude lepa. Da ume da se smeje, da voli da sluša kada neko peva i da je pozitivna. Ne bi trebalo da ima silikone, već da bude prirodna. Upravo onakva osoba koja ne preteruje kada su u pitanju veštačke stvari – objašnjava Vasić za Alo kriterijume koje bi njegova lepša polovina trebalo da ispuni.

Novi Mane i Zona blistali na premijeri: Film “Vrati se, Zone” oduševio publiku u prepunom Sava centra

On priznaje da mu devojke prilaze, ali da još nijedna nije osvojila njegovo srce.

– Prilaze mi devojke i da žele da se fotografišu sa mnom. Ne mogu da kažem da me ne muvaju, ali svakako žele da ostvarimo neki kontakt. Neke dobacuju u prolazu, neke su smelije, pa mi dobace direktno, ali to sve mora da bude u granicama pristojnog – ističe glumac.

Šta je šarmantni glumac još otkrio pogledajte klikom na link

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: Milan Vasić