Olivera Kovačević: Verovali ili ne, mnogi pevači ne žele da pevaju na Evroviziji

Olivera Kovačević: Verovali ili ne, mnogi pevači ne žele da pevaju na Evroviziji

15/03/2017

0

Olivera Kovačević kaže da se mnogo bolje oseća u zabavnom programu nego u političkim temama. Politika je za nju i dalje ozbiljna stvar, ali s istom strašću priča i o Evroviziji i o tome kako je teško ostati dosledan i u granicama dobrog ukusa.

Srbija kroz Evrovizijsko takmičenje: 10 godina od pobede Marije Šerifović (video)

Muzički urednici Javnog servisa ove godine doneli su gotovo jednoglasnu odluku da nas u Kijevu na Evrosongu predstavlja Tijana Bogićević. Evo šta o našoj predstavnici misli Olivera.

- Pesma mi se jako dopada i mislim da imamo hit. Tijana je vrhunska pevačica. Na Evroviziji je jako važno da pošaljemo pevača, a kad kažem pevača, mislim na nekog ko zaista dobro peva - kaže Olivera za Blic.

 

Na pitanje da li je možda bilo pametnije da se ove godine pošalje afirmisani pevač, Olivera kaže:

- Pokušavali smo i to. Verovali ili ne, mnogi pevači ne žele da pevaju na Evroviziji, i ja to razumem jer je to ogroman stres i rizik. Nekome ko je nedovoljno afirmisan je petnaesto mesto u redu, a nekome ko je popularan nije milo. Nema svako ni želju, a ni hrabrosti da se upusti u to, a dovoljno je poznat i afirmisan.

Olivera Kovačević za novi Hello!: Na korak sam od udaje!

Pevačica Jelena Karleuša svake godine pred Evroviziju iznese svoje mišljenje o pesmi i kaže da bi ona bila najbolji predstavnik, a njeni fanovi je u tome podržavaju.

- Ona nikada nije nudila RTS-u bilo šta niti je poslala pesmu. Te priče okolo se ne boduju - kaže Olivera Kovačević.

Ekskluzivno Jelena Karleuša: Iz inata i očaja probijam granice Srbije

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G miša obradović/hello/arhiva

Slične Vesti

Najnovije vesti