Ana Kokić: Suprug ima poverenja u mene

Ana Kokić: Suprug ima poverenja u mene

Autor: | 25/04/2017

0

Ana Kokić Rađen, pevačica i supruga vaterpoliste Nikole Rađena, nije jedna od pevačica čiji je glavni adut na sceni fizički izgled. U šouu "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala je koliko može i koliko ume svojim glasom. A onda je letos snimila spot za pesmu "Damelo", u kojem je sve prštalo od seksepila jer se Ana skinula u bikini i đuskala na plaži. Spot koji je snimila u Turskoj za ovaj letnji hit možda je najsmelija i najrazgolićenija verzija Ane Kokić koju smo videli do sada.

Ana Kokić progovorila o aferi svog supruga

- Pa bikini nosimo leti na plaži, ne mogu leti da obučem ništa drugo osim bikinija. Ali tačno je da nisam dosad snimala takve spotove. Ja inače nisam mnogo spotova ni snimila u karijeri, što mi je veoma žao. Probaću da snimam više i da budem još smelija. Jedan je život. Naravno, sve zavisi kakva je priča u pesmi, o čemu pesma govori, ali najvažnije je da se ne pređe granica vulgarnosti. U redu je provokacija, u redu je da izgledamo izazovno, samo da to bude u skladu sa onim što jesmo - kaže Ana. Na naše pitanje da li se njenom suprugu Nikoli dopao spot u bikiniju i šta joj inače govori o nastupima, Ana kaže:

Ana Kokić: Bila sam u iskušenju da postanem preljubnica

 

- On mi nikada nije rekao ovo nemoj ili ovo smeš. On ima poverenja u mene i zna da volim svoj posao, da dajem sve od sebe, da se maksimalno trudim. Ne meša se on na taj način u moj posao, a odavno smo prošli nivo u igrici u kojem su pitanja "zašto ovo, zašto ono" - kaže Ana Kokić.

Ova pevačica je mama dve devojčice, ali kaže da se ne bi loše snašla ni sa dečacima u kući.

- Moja kuma ima tri sina, nema tu šta da se zna ili ne zna. Bila sam prisutna dok su oni rasli, ja sam čak najstarijeg i izvela iz porodilišta. Jeste da sam veštija sa devojčicama, ali bih se lako snašla i sa dečakom - otkriva  Ana, koja se nedavno otisnula i u modne vode tako što je za jedan brend dizajnirala liniju cipela.

- Narednih godinu dana sam posvećena i tome pored pevanja. Sada je letnja kolekcija u prodaji, treba da radimo jesenju i zimsku, tako da sam još godinu dana u toj priči. Šta dalje? Polako, videćemo - kaže Ana Kokić

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs J. M. S./ATAImages, Dušan Petrović, Mirko Tabašević

Pročitajte još