Ana Bekuta: Nedostaju mi nada i osmesi na licima umornih ljudi

Ana Bekuta: Nedostaju mi nada i osmesi na licima umornih ljudi

Autor: | 02/08/2017

0

Ana Bekuta je ispričala kakva je privatno, čime je Mrka iznenađuje, ali i u kakvim je odnosima sa koleginicima Viki Miljković, sa kojima je mediji dovode u sukob.

Koji Milutinov gest nikada nećete zaboraviti?

- Milutin je galantan i velikodušan, istinsko srce od čoveka. Originalan je i ima ukusa. Teško je nabrojati sve divne gestove. Na prvom mestu, nikada neću zaboraviti njegovu časnu, srčanu borbu za naše pravo na ljubav.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ana-bekuta-ispricala-kako-je-izgledao-njen-prvi-susret-sa-milutinom-mrkonjicem/

Mediji pišu o netrpeljivosti između vas i koleginice Viki Miljković? Šta je prava istina?

- Izgleda da mnogi mediji žive od spekulacija, pa neću demantovanjem da im kvarim posao. Šalu na stranu, u korektnim sam odnosima sa svim kolegama iz „Grandovog“ žirija. Razlike u mišljenju ne smeju da budu razlog za neprijateljstvo.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ana-bekuta-sto-je-kriza-u-zemlji-veca-su-ogovaranja-podmetanja-veca/

Mnoge vaše kolege se zbog velike slave uobraze i zaborave neke svoje prijatelje ili članove porodice. Koliko vama prijatelji znače i negujete li neka prijateljstva još od detinjstva?

- Prijateljstvo je za mene svetinja, dakle, isključuje površnost i licemerje. Da, s nekim ljudima sam decenijama prijatelj i to smatram velikim ličnim bogatstvom.

Kažu da je estrada puna pakosnih i proračunatih ljudi. Da li ste vi u dosadašnjoj karijeri doživeli da vas neko u poslu nasamari ili povredi?

- Kao i glupost, pakost i proračunatost ravnomerno su raspoređeni, tako da estrada ni u čemu lošem ne prednjači. Naravno da sam, kao i svaki čovek, bila i nasamarena i povređena, kako na estradi, tako i van nje, ali bitnije mi je to što nisam uzvraćala udarcima ispod pojasa.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/sin-ane-bekute-nikada-nisam-zamerio-majci-sto-je-ostavila-u-domu/

Iza sebe imate blistavu karijeru, ponosna ste majka i baka, imate kraj sebe muškarca svog života. Postoji li neka stvar koja vam u ovom momentu fali i za kojom žalite?

- I privatno i profesionalno zbilja sam sasvim ostvarena i ispunjena. Jedino što priželjkujem jeste spokojnije i zadovoljnije šire okruženje. Nedostaje mi kolektivni optimizam, fale mi nada i osmesi na licima umornih ljudi.

Hellomagazin.rs Miša Obradović
Tagovi: ana bekuta