Nina Badrić pokušava da osvoji Vuka Kostića?

Nina Badrić pokušava da osvoji Vuka Kostića?

Autor: | 19/01/2016

0

Nina Badrić navodno je "odlepila" za Vukom Kostićem, koga je počela da muva preko njegove drugarice i koleginice s klase Kaline Kovačević.

Pevačica i glumac odlično se poznaju, ali je Nina odlučila da napravi korak više, piše "Kurir".

S obzirom na to da Vuk nema profile na društvenim mrežama na kojima je Badrićeva veoma aktivna, hrvatska pevačica je jedva dočekala da njegova koleginica Kalina na Instagramu objavi fotografiju s Kostićem, ispod koje mu je poslala poljupce.

- Vuk Kostić s kojim je uvek veselo i zabavno! Rođeni na isti dan, bavimo se istim poslom, studirali kod iste profesorke, radimo u istom pozorištu na istim predstavama, serijama, filmovima... Brat moj! - napisala je Kalina, a oduševljena Nina je dodala:

- Puse i tebi i Vuku!

Vuk je veliki Ninin fan i redovno ide na njene nastupe u Beogradu. Jednom prilikom, kad je pevačica imala koncert u "Centru Sava", glumac je na sav glas vikao: "Nina, volim te!".

Nina ne krije da voli mlađe muškarce. Bila je u braku s šest godina mlađim Bernardom Krasnićem, a nakon razvoda je kratko bila s glumcem Goranom Bogdanom, koji igra u novoj seriji "Vere i zavere".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti