Maja Nikolić prelazi na TV Prva?

Maja Nikolić prelazi na TV Prva?

Autor: | 13/02/2016

0

Lepa voditeljka RTS Maja Nikolić prema pisanju nekih medija pregovara s čelnicima TV „Prve“ i planira da s njima započne novo poglavlje u svojoj karijeri.

Kako se navodi tokom nekoliko nedelja Maja se sastajala s čelnim ljudima „Prve televizije“, koji su joj ponudili odlične uslove kako bi s Javnog servisa prešla na njihovu televiziju. Već duži vremenski period šuškalo se o tome da je TV „Prva“ zainteresovana za nju, međutim, Maja tada nije želela da ode sa RTS-a.

- Ipak, ideje koje su joj predložili, ali i finansije, prevagnuli su da prihvati ponudu - otkriva izvor blizak voditeljki za „Blic“ i dodaje da je ostalo još da Maja potpiše konačan ugovor.

- Dogovorili su se i kakav bi format bio u pitanju, kao i oko naziva emisije, ali i toga da će se emitovati oko 14 časova. Sve što je osmišljeno odgovara njenom voditeljskom karakteru. Sledeće nedelje bi Maja trebalo da zvanično potpiše papir - kaže naš izvor.

Voditeljka u toku jučerašnjeg dana nije odgovarala na naše pozive i poruke, te smo bili uskraćeni za njen komentar, ali i za izjavu čelnika TV „Prve“.

Maja je karijeru započela je na BK TV, gde je vodila čak sedam emisija. Nakon toga je prešla na RTS, a najveću popularnost je stekla u Jutarnjem programu te televizije. Trenutno na RTS-u radi popodnevnu emisiju „Tako stoje stvari“.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još