Glumica Danina Jeftić: Razvod mi nije poljuljao samopouzdanje!

Glumica Danina Jeftić: Razvod mi nije poljuljao samopouzdanje!

Autor: | 24/05/2016

0

Tokom poslednje tri godine, život glumice Danine Jeftić promenio se u potpunosti.

Nakon uspešne uloge u filmu "Montevideo, bog te video", Danina se 2013. godine udala za producenta Aleksandra Kukanjca sa kojim je dobila sina Maksima.

Posle rođenja sina, Danina i Aleksandar su se preselili u Australiju, a glumica se potpuno posvetila porodici.

Međutim, nakon tri godine braka, Jeftićeva je rešila da se razvede, a u Srbiju se vratila sa sinom.

Naš razvod i dalje je u toku. Zajedno smo bili u Australiji gde smo se i razišli, pa mi je nakon toga bilo sigurnije i lepše da se vratim u Srbiju. Inače, ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali kada sam već ranije otkrila da se udajem i da sam dobila dete, sada je logično da nemam strah ni stid od razvoda - rekla je Danina za Story i dodala:

Žao mi je što je došlo do toga, ali kad bih sada morala javno da pričam o razlozima, to bi mi ipak bilo previše. To je deo naše intime koju poštujem.

Iako mnogim ženama razvod poljulja samopouzdanje, to nije slučaj sa lepom glumicom.

Nije mi poljuljao samopouzdanje, ali niko ne može da doživi razvod kao nešto lako i lepo, pa čak ni ljudi koji okončaju loše brakove. Težak peiod je sada iza mene, uspela sam da se stabilizujem i trudim se da razmišljam pozitivno. Ako vidiš da nešto ne ide u životu, treba imati hrabrosti i priznati to, dostojanstveno prekinuti, pomiriti se sa neuspehom i nastaviti dalje. Jer, to je sve život - rekla je Danina koja je sa bivšim suprugom ostala u dobrim i korektnim odnosima, prvenstveno zbog sina, prenosi pink.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Danina Jeftić

Najnovije vesti