Katarina Kaya Ostojić: Osvaja glasom i pleni šarmom, ali je i mama jedne velike princeze

Katarina Kaya Ostojić: Osvaja glasom i pleni šarmom, ali je i mama jedne velike princeze

Autor: | 15/06/2016

0

Katarina Ostojić Kaya godinama pleni lepotom na muzičkoj sceni. Od festivala, muzičkih takmičenja i emisija do rijalitija koje smo pratili.

Nedavno je okačila fotografiju na svom profilu na Instagramu na kojoj ljubi svoju ćerku ispod koje je napisala „Ljubav nad ljubavima”.

Kajina Nikolina ima već 14 godina i izrasla je u pravu lepoticu koja je izgleda pokupila najbolje gene od svoje majke.

Nothing more precious then this ??

A photo posted by ✨ Katarina Ostojic KAYA ✨ (@kaya_ostojic) on May 22, 2016 at 3:04am PDT

Popularna pevačica vodila je dugo život samohrane majke dok je ćerku podizala sama, nakon što se razvela od njenog oca, Nikole Dragojlovića.

Ćerku je podizala uz bezuslovnu podršku roditelja, a kaže da je zbog majčinstva napravila pauzu u karijeri. Nikada nije bila usamljena, a ćerka joj je, kako kaže najveće bogatstvo koje ima. U intervjuima bi često naglašavala kako su deca njavažnija i jedino pre njima žene mogu da imaju bezuslovnu ljubav, dok su svi drugi ipak samo prolaznici.

Nakon nekoliko godina udala se za košarkaša Uroša Duvnjaka sa kojim je od samog početka veze ušla u zajednički život. Nakon šest meseci svoju ljubav krunisali su brakom. Iako je njen drugi muž izgradio sjajan odnos sa njenom ćerkom ljubav između Kaje i Uroša ipak nije potrajala.

A onda je upoznala čuvenog Džunior Džeka, onog pravog koji je kako izgleda trajno osvojio njeno srce. Nakon tri godine Kaya se 2013. udala za popularnog di džeja i sa Nikolinom se preselila u Brisel gde svi zajedno uživaju u porodičnom životu.

My support ?

A photo posted by ✨ Katarina Ostojic KAYA ✨ (@kaya_ostojic) on May 16, 2016 at 6:40am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram

Pročitajte još