Helen Miren: Ne podnosim da idem kod frizera, sama šišam svoju kosu

Helen Miren: Ne podnosim da idem kod frizera, sama šišam svoju kosu

Autor: | 16/07/2019

0

Oskarovka Helen Miren (73) iznenadila je javnost priznanjem da nije od onih žena koje svakodnevno posećuju frizerske salone i uživaju u takvom beauty ritualu.

Glumica je gostujući u emisiji "This Morning" priznala da sama sređuje svoju kosu.

- O da, neretko se sama šišam, tako da ne idem često kod frizera - rekla je slavna glumica, ali nije krila i da u tome nije baš tako vešta, pa joj je pomoć njenog frizera onda i te kako potrebna.

- Ako nešto pogrešim, samo kažem Stefanu da mora malo to da popravi, jer sam koristila kuhinjske makaze. Jednostavno ne mogu da podnesem da idem na svakih pet, šest nedelja kod frizera. Mogu jednom godišnje da odem, a veoma često takvu odluku donesem jutro pre crvenog tepiha - priznala je Helen.

Helen je, takođe, nedavno šokirala javnost svojim priznanjem da istu kreaciju nosi i po nekoliko puta u javnosti, na čemu su joj brojni dizajneri veoma zamerili, pa su čak rekli i da joj više neće davati haljine.

Ipak, zvezda serije "Katarina Velika" ne krije da ima problema s današnjim standardima lepote i da joj je teško da se nosi sa svim što oni sa sobom nose.

hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Pročitajte još