Frizure koje će biti apsolutni hit u 2020. godini (foto)

Frizure koje će biti apsolutni hit u 2020. godini (foto)

Autor: | 04/01/2020

0

Frizure koje će vladati beauty scenom 2020. godine po mnogima su veliko iznenađenje, dok drugi smatraju da je ovakav trend očekivan

Frizure u 2020. godini, ukoliko pratite svetske trendove, doneće pravi bum.

Beauty stručnjaci ove sezone predlažu nekoliko frizura, pa ukoliko volite da eksperimentišete s kosom i menjate dužinu i stilove, onda ćete uživati.

Britanski stilist Luk Herseson otkrio je koje su to dužine, kao i frizure koje će dominirati u ovoj godini.

Ako želite da promenite svoju bosu kose i pitate se šta je to što će biti trend u 2020. godini, onda pogledajte OVDE koje su to četiri boje koje će vladati ove sezone

"Francuske" šiške

Još su prošle godine šiške su imale veliki povratak na modnu scenu, a ove su se zime za njih odlučile i mnoge trendseterke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sabina Socol (@sabinasocol) дана 15. Дец 2019. у 7:33 PST

Ovakve šiške možete deliti po sredini ili na stranu. Karakteristične su po stepenastom padu prema ušima. Praktične su jer se ovaj look svakodnevno može menjati, a izgleda razigrano i mladalački, kao na francuskoj manekenki Sabini Sokol.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sabina Socol (@sabinasocol) дана 23. Дец 2019. у 7:02 PST

Bob neravnih rubova

Britanski stilisti kažu kako je bob jedan od bezvremenskih klasika - a ove godine najpopularniji oblik je bob do vilice.

- Linija kose kretaće se između vilice lica i ramena, a krajevi će imati puno više teksture, baš kao što je Dženifer Lopez pokazala - rekao je Herseson.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 11. Нов 2019. у 7:31 PST

On dodaje i da se bob frizura može nositi ravna ili blago talasasta, a najbolje je da ne bude duža od ramena.

Pixie

Ova kratka frizurica popularna je još od Odri Hepbern, koja ju je nosila sredinom 1950-ih.

Božanstvena žena: Beauty tajne Odri Hepbern

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Екатерина Кошевая (@katyusha76_) дана 14. Дец 2019. у 2:34 PST

- To je klasična kratka frizura koja je snažno uticala na mnoge devojke, jer su sa njom izgledale odvažno - rekao je stilista, navodi radiosarajevo.ba.

On navodi i da ova frizura drastično skraćuje vreme potrebno za stilizovanje, ali da je i najučinkovitiji način da pošaljete poruku i ostanete upamćeni.

Kako loš odabir frizure može učiniti da izgledate starije

Balayage

Već neko vreme ova tehnika bojenja je apsolutni hit, a čini se kako će biti i u 2020.godini. Balayage je tehnika drugačijeg bojenja pramenova. Umesto klasičnog odvajanja tokom kojeg se pramenovi boje i motaju u foliju, balayage tehnikom pramen se boji površno tj labavo. Deo oko korena se ne boji već samo pramenovi koji uokviruju lice, donji deo kose i vrhovi.

Balayage je odličan način da u kosu unesete živost i razbijete monotoniju prirodne boje. Ova tehnika uključuje posvetljivanje ili bojenje u tamnije nijanse, a kosi daje prirodan i pomalo nestašan izgled.

Sara Džesika Parker smatra se kraljicom balayagea.

Bronde

Ključ za postizanje ove boje je u tome da prirodna kosa bude vidljiva ispod pramenova, a reč je o boji koja nije ni plava ni smeđa, već nešto između. Ovu boju kose mnogi obožavaju, a rado je nosi i Điđi Hadid.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gigi Hadid (@gigihadid) дана 24. Окт 2019. у 8:53 PDT

Očekuje se da će frizure sa ovakavim načinom bojenja ove godine biti još popularnije, baš kao "ombre" pre nekoliko godina.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: frizure kosa

Pročitajte još