Margo Robi, za fantastičan izgled, svakoga dana radi ovo

Margo Robi, za fantastičan izgled, svakoga dana radi ovo

Autor: | 21/02/2020

0

Margo Robi svojom lepotom pleni na svakom koraku, a glumica sada otkiva kako i čime se hrani, koliko vežba i bez čega ne može

Australijskoj glumici Margo Robi već sada, na samom početku karijere, holivudski kritičari predviđaju blistavu budućnost. Svoj uspeh, osim ogromnom talentu, duguje i prelepom izgledu, divnoj koži i blistavo belom osmehu.

Za kratko vreme postala je seks simbol američke filmske industrije, a njene fotografije devojke često nose u ordinacije plastičnih hirurga širom sveta želeći lice kao njeno.

Šta ona radi, kako održava vitku figuru, šta jede a šta ne, otkrila je kroz pet pravila kojih se pridržava već nekoliko godina.

Margo Robi retko doručkuje

Margo Robi kaže da, zbog užurbanog rasporeda, retko ima vremena za doručak. Zato je prvi ozbiljan obrok za nju ručak.

Trener zvezde Dejvid Higins savetuje ovu metodu za sve one koji žele ubrzano da izgube kilograme. On kao primer navodi Klaudiju Šifer i Naomi Kembel - oba supermodela koja ne doručkuju već prednost daju bogatoj večeri.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@margotrobbie је поделио/ла објаву дана 9. Јан 2018. у 1:28 PST

Pre podne, Margo Robi pije veliki smuti i ima dva omiljena recepta: sa kupusom i jabukom, ili sa ovsenim mlekom, malinama i kupinama.

- Sve je vrlo jednostavno - umesto doručka vaše telo troši energiju koju ste uskladištili, čime ubrzavate metabolizam - kaže trener Dejvid Higins.

Zabranjeni proizvodi na listi Margo Robi

Ukoliko prelepa australijanka sebi dozvoli odstupanja i s vremena na vreme pojede omiljeni kroasan ili kolačić, u naredna tri dana moraće da jede štapiće i salatu od šargarepe.

Margo Robi: Majstor trapeza, pasionirana obožavateljka Harija Potera i još mnogo toga

 

- Volim pivo, burgere i pomfrit, ali ako ovo jedem često, telo će mi izgledati gore. Zbog toga u svemu mora da postoji ravnoteža. Posle brze hrane, imam nekoliko dana posta - izjavila je glumica, prenosi grazia.rs.

Omiljeno jelo 

Margo Robi ima svoje omiljeno jelo – to je pečena piletina u limunovom soku - najčešće voli takvu večeru. Kao prilog, zvezda bira salatu od slatkog paradajza i krastavaca, začinjenu maslinovim uljem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@margotrobbie је поделио/ла објаву дана 27. Јун 2016. у 11:58 PDT

Vežbe kojih se pridržava

Osnova svih vežbi Margo Robi su kardio opterećenja. Glumica najviše od svega voli da trči, zatim surfuje, a voli i boks što praktikuje nekoliko puta nedeljno. Njen trener je siguran da upravo zahvaljujući boksu ima tako elegantnu i fit figuru.

Osim opterećenja i boksa, Margo Robi posvećuje puno vremena i treninzima mišića zadnjice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@margotrobbie је поделио/ла објаву дана 24. Апр 2014. у 8:54 PDT

Ukusna večera za kraj dana

Posle napornog dana i puno treniranja, snimanja filmova i sastanaka sa agentima, Margo Robi sebi dozvoli vrlo ukusnu i zdravu večeru. Glumica i njen suprug najčešće spremaju odreske od tune uz šta im je prilog pečeni krompir.

Ponekad kada jedem morsku hranu sebi dozvolim čašu belog vina ili rozea za večeru - izjavila je Margo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@margotrobbie је поделио/ла објаву дана 23. Апр 2017. у 11:38 PDT

Ostaje samo da joj verujete i da ukoliko želite vitku figuru i savršen ten sledite ova pravila.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti