Jeftina a efektna: Maska za lice kojoj Hale Beri duguje blistav ten

Jeftina a efektna: Maska za lice kojoj Hale Beri duguje blistav ten

Autor: | 13/05/2020

0

Glumica Hale Beri već decenijama važi za jednu od najpoželjnijih žena sveta, a mnogi govore kako izgleda kao “milion dolara”.

Holivudska zvezda danas ima 53 godine, a mnogi za nju kažu da je lepotu zamrzla u vremenu. Holivudska zvezda je aktivna na Instagramu gde je i otkrila svoju bjuti rutinu.

Naime, ona redovno praktikuje da stavlja maske na lice iz kućne radinosti, a za jednu je objavila i recept.

– Nema boljeg trenutka od sadašnjeg za # nedjeljuposvećenusebi. Hajde da oživimo našu kožu. Danas ću sa vama podeliti recept za jednu od mojih omiljenih maski za lice, sa sastojcima koje vrlo verovatno već imate kod kuće. Ovaj losion zateže i posvjetljava kožu lica, redukuje fine bore i pojačava prirodni sjaj –napisala je Hale ispod fotografije na Instagramu, na kojoj drži masku na licu, a onda otkrila i “recept”.

Pročitajte: Dženifer Lopez ima opasnu konkurenciju -Hale Beri u 53. godini pokazala čelične trbušnjake! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Apr 19, 2020 at 11:32am PDT

Pročitajte: Preko trnja do zvezda: Hali Beri živela u skloništu za beskućnike

– Pomešajte dve kašičice zelenog čaja, četvrtinu čašice običnog jogurta, pola kašičice limunovog soka i malo mlevene kurkume. Nanesite prvo jedan sloj na lice, ostavite da stoji deset minuta, a onda nanesite drugi sloj, na još deset minuta. Nakon toga isperite dobro lice hladnom vodom i stavite hidratantnu kremu – napisala je Hale Beri.

Holivudskoj zvezdi na figuri mogu da pozavide i dvostruko mlađe devojke

Hale mora da bude fit ne samo zbog svog zdravlja, već i zbog posla. Berijeva za raznorazne filmove priprema svoje telo da rigorozan način, koji uključuje dosta odricanja, a pre svega i dosta vežbanja.

– Pazite na svoje telo, to je jedino mesto na kojem morate da živite –

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Nov 8, 2019 at 10:11am PST

Pročitajte: Hale Beri otkrila recept za dezert koji ne goji

Slavna  glumica je posle napornog treninga snimila jednu fotografiju svojih trbušnjaka, kojima se pohvalila na društvenoj mreži.

Filmska zvezda pobornica je i zdrave ishrane

Hale Beri je tokom proteklih godina pronašla svoj idealan režim, a reč je o ketogenoj dijeti koja se zasniva na povećanom unosu masti i skoro na potpunoj redukciji ugljenih hidrata. Na njenom jelovniku nalazi se i supa od kostiju koja sadrži mnogo kalcijuma, vitamina D i drugih nutrijenata koji obnavljaju kožu.

Pročitajte: Hale Beri - Pazite na svoje telo, to je jedino mesto na kojem morate da živite!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on May 2, 2020 at 3:58pm PDT

– Možete da je napravite kod kuće. Idite u mesaru i pitajte da vam daju kosti koje bi ionako bacili. Uzmite te kosti, držite ih potopljene u vreloj vodi 24 sata... i popijte to. Sadrži toliko kolagena da je to neverovatno –  rekla je jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram