Hale Beri: Pazite na svoje telo, to je jedino mesto na kojem morate da živite!

Hale Beri: Pazite na svoje telo, to je jedino mesto na kojem morate da živite!

Autor: | 04/01/2019

0

Iako je protekle godine nismo ugledali na velikim platnima, kako je nedavno otkriveno, slavna Hale Beri planira veliki povratak ulogom u novom nastavku filma 'John Wick' s glumcem Kianu Rivsom u glavnoj ulozi.

Treći nastavak akcione filmske franšize, Hale Beri uz kolegu Kianu Rivsa prošlog novembra snimala je na egzotičnim lokacijama u Africi, a sudeći po najnovijoj fotografiji koju je podelila s milionima obožavaoca na Instagramu, predah od snimanja iskoristila je za uživanje u pustinjskom prostranstvu.

 

Na fotografiji kojom je fanove pokušala da podstakne na brigu o sopstvenom telu, 52- godišnja oskarovka ponosno je pozirala u toplesu noseći tradicionalne ogrlice i crne dimije.

- Pazite na svoje telo, to je jedino mesto na kojem morate da živite - opisala je prelepa Hale Beri svoju zavodljivu fotografiju snimljenu u pustinji.

 

View this post on Instagram

 

Take care of your body, it’s the only place you have to live!

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jan 3, 2019 at 3:01pm PST

U filmu 'John Wick' koji se s nestrpljenjem očekuje, Hale Beri tumači lik Sofije, a kako je Kianu Rivs izjavio u intervjuu za magazin Entertainment Weekly, junak Džon Vik ima prošlost sa Sofijom te pokušava da je pronađe kako bi mu pomogla.

Novi, treći nastavak filma 'John Wick' s prikazivanjem u svetskim bioskopima očekuje se na proleće, 17. maja.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty