Beli nokti: Aleksandra Radović ih obožava, apsolutni su hit proleća, a evo kako da ih nosite

Beli nokti: Aleksandra Radović ih obožava, apsolutni su hit proleća, a evo kako da ih nosite

Autor: | 23/05/2024

0

Ako obraćate pažnju na detalje, verovatno ste primetili da Aleksandra Radović mnogo voli beli lak za nokte. Najčešće ga komponuje sa belim autfitima, a kompletan rezultat predstavlja epitom elegancije.

Luka Stepanović

 

Bela boja laka nije iritantna, asocira na čistoću, svetlost, savršenstvo, jednostavnost, optimizam... Slaže se sa svakim stajlingom, od džinsa do visoke mode, pristaje svakoj dužini noktiju.

Pročitajte: Omiljeni beauty trik Adrijane Lime neće se svideti svima, pogotovo ne dermatolozima

Pošto je 2024. proglašena godinom suptilnog manikira, ovakvi nokti se odlično uklapaju u tu priču, a bela boja se ističe u paleti sezone, zajedno sa nežnoroze i svetloplavim tonovima, kao i sa blagom kajsija nijansom.

Postoje različite varijante belih lakova. Mlečna je prvih prolećnih dana bila najpopularnija, ali će se, po svoj prilici, preliti i u letnju sezonu. U trendu je i sedefasta, sa bisernim efektom.

Luka Stepanović

 

Beli manikir je, pre svega, jednostavan i odlika je minimalističkog stila, što ne znači da ne možete da ga komponujete sa, na primer, raskošnim stajlinzima kojima dominiraju cvetni printovi. Jednostavno je univerzalan.

Ako ste samo svoj majstor, važno je da nabavite kvalitetan lak i da ga pravilno nanesete. Po želji, možete dodati i malo sjaja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Pročitajte još

Najnovije vesti