Jovana i Marija imaju toliko toga zajedničkog: Obe po troje dece, voditeljke su, a sada ih i ovo povezuje

Jovana i Marija imaju toliko toga zajedničkog: Obe po troje dece, voditeljke su, a sada ih i ovo povezuje

Autor: | 16/05/2024

1

Frizura Jovane Joksimović i Marije Veljković je ista

Obe su lepe i poplarne, obe imaju po troje dece i obe su voditeljke. Odnedavno obe imaju i iste frizure.

Jovana Joksimović i Marija Veljković sličnih su godina, pa i građe, ali pitanje koje se nameće jeste – da li obe dame podjednako dobro mogu da iznesu paž frizuru.

Marija se još pre nekoliko godina odvažila da skrati dugu plavu kosu, po kojoj je bila prepoznatljiva. Svi su se složili da joj paž frizura odlično stoji, „otvara” lice i naglašava oči.

Jovana Joksimovic, K1 televizija/instagram

 

Promena se desila nekako u isto vreme kad i krah dugogodišnjeg braka sa Milanom Milovanovićem, pa je mogla da se shvati i kao okretanje nove stranice na privatnom planu.

Pročitajte: Jovana Joksimović skinula 25 kilograma, ima trik za one u četrdesetim

Jovani Joksimović, koliko je poznato, u braku sa Željkom Joksimovićem cvetaju ruže. Stoga, emotivni problemi ne bi trebalo da budu razlog za transformaciju.

No, imajući u vidu da je Jovana Joksimović svako jutro pred kamerama, nema sumnje da joj je izvesna promena bila neophodna, ako ništa drugo, kako bi malo „osvežila” sliku na malim ekranima.

Primetno je da se obe voditeljke feniraju na identičan način, s tim što se Jovana opredelila za balajaž, dok je Marija ostala verna klasičnoj plavoj nijansi.

Luka Šarac

 

Kakvo je vaše mišljenje, da li paž frizura bolje pristaje Jovani Joksimović ili Mariji Veljković pišite nam u anketi ispod.

Kojoj voditeljki bolje stoji paž frizura?

Komentari (1)

Loading
Dr, Hannibal 10:36 19.05.2024
Odgovori

Ova vaša konstatacija da su osim što imaju po troje dece veoma slične po frizuri, ja bih dodao i po velikim ustima,deformisanosti lica od silnih hialuorona,silikona,botoksa.Ovo samo potvrđuje da su na estradi,javne ličnosti ženskog pola postale klonovi jedna druge.Sve su iste,veštačke,izgubile prirodnost koju im je majka priroda dala.Marija se razlikuje od Jovane na način da je nestašnija,neukrotiva,mislim u privatnom životu :)

hellomagazin.rs M.M./Antonio Anhel/ATA Images

Pročitajte još