Svečano otvorena rezidencijalna kula AFI Home Skyline - Definisani novi standardi ekskluzivnog stanovanja

Svečano otvorena rezidencijalna kula AFI Home Skyline - Definisani novi standardi ekskluzivnog stanovanja

Autor: | 11/04/2024

0

Veličanstvena kula sa 27 spratova i 147 ekskluzivnih stanova koji su namenjeni isključivo za iznajmljivanje, predstavlja vrhunski spoj urbanog stila i udobnosti. Svaki detalj unutar kule odiše savršenom estetikom i reprezentuje visok nivo funkcionalnosti, nudeći stanarima jedinstveno iskustvo života „na vrhu”. 

„Danas smo s ponosom otvorili vrata rezidencijalne kule AFI Home Skyline, predstavljajući vam novo poglavlje u stanovanju u Beogradu. U ovoj impresivnoj kuli, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi pružio najviši nivo udobnosti i elegancije. Na ovaj način je upotpunjen Skyline kompleks koji smo gradili poslednjih šest godina, pri čemu je svaka kula posebna u svojoj funkcionalnosti i sadržaju, a sam kompleks postao prepoznatljiv simbol grada.  Hvala vam što ste se pridružili ovom posebnom događaju, i nadamo se da ćete uživati u istraživanju ovog jedinstvenog prostora kao što smo mi uživali u njegovom stvaranju”, rekao je ponosno Adir el Al, CEO kompanije AFI Europe Serbia.

Marko Tošković

 

Renovirani park „Tri ključa“, ekskluzivni restorani i kafići pokazuju sveobuhvatnu pažnju investitora koji je dokazao da izuzetno vrednuje želje budućih stanara za ugodnim životom i brine o lokalnoj zajednici. U okviru kompleksa se nalazi privatni bazen i luksuzno uređen spa i fitnes centar – Saruna Wellnes, koji čine ovaj prostor savršenim mestom za modernog urbanog stanovnika kome je pored svih pogodnosti obezbeđena i relaksacija nakon napornog dana.

Stanovi u okviru rezidencijalne kule AFI Home Skyline su opremljeni italijanskim nameštajem čime je omogućena maksimalna udobnost i kvalitet. Ova prestižna lokacija za stanovanje u centru Beograda takođe nudi ono što je svima najpotrebnije, a to je miran san, jer na raspolaganju imaju recepcionarske usluge tokom 24 časa, kao i video nadzor, profesionalno održavanje i podzemnu garažu na nekoliko nivoa. 

Marko Tošković

 

Stanovi upotpunjavaju različite potrebe budućih stanara, uzimajući u obzir da se kvadrature kreću od 52 do 226 kvadrata. Fantastični pogledi iz stambenih jedinica pružaju posebnu čar, jer je raznovrsnost vizuelne lepote nenadmašiva – pogledi se pružaju preko centra Beograda, Kalemegdana, do reka, Avale i Hrama Svetog Save. 

Svečanim otvaranjem AFI Home Skyline rezidencijalne kule, kompleks je konačno kompletiran, ističući posvećenost AFI Europe Serbia u stvaranju inspirativnog okruženja za buduće stanare.

Marko Tošković

 

 

Komentari (0)

Loading
Story.rs Marko Tošković

Slične Vesti

Pročitajte još