Frizuru Tare Đoković želi svaka devojčica: Jelena je sama pravi, zaboravite na frizera

Frizuru Tare Đoković želi svaka devojčica: Jelena je sama pravi, zaboravite na frizera

Autor: | 17/03/2024

0

Frizura Tare Đoković privukla pažnju mamama

Tara Đoković, naslednica najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene, pojavljuje se često na tribinama terena, gde njen otac igra i redovno privlači pažnju javnosti.

Tara je pre nekoliko dana bila sa tatom na treningu, kada se spremao za meč u Indijan Velsu u kome je, nažalost, doživeo poraz u trećem kolu.

Srpski teniser i njegova ćerka divno su se zabavili na treningu. Tara je uzela kameru i snimala svog tatu. Raspoloženi Novak je strpljivo pozirao, a onda je prišao svojoj mezimici i uneo se u kameru.

 

 

Osim podrške i njenih reakcija na Noletovu igru, Tara je mnoge oduševila i svojim odevnim kombinacijama, koje Jelena pažljivo bira za nju pred svaki meč, a tu je i nezaobilazna frizura.

Pročitajte: Dece nikad dosta - BLIZANCI usrećili porodicu Đoković, niko srećniji od Stefana i Tare

U pitanju su uglavnom dve pletenice ili dva repića koje Jelena često pravi i sebi kada je u ležernom izdanju.

 

 

Kako da najlakše napravite svojim mezimicama neodoljivu frizuricu kao što je ima zvezda US Opena pogledajte u snimku ispod.

 

@paybordeau Replying to @Meg🐢 All I can say is practice makes perfect! Just keep practicing and your braids will get better I promise! #dutchbraids #hairtiktok #howtobraid #hairtutorial #braids #blondehair ♬ Hold My Halo - Lainey Wilson

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još