Trendi frizura, ali zaista retko kome stoji: Milica Rađen se osmelila na veliku promenu

Trendi frizura, ali zaista retko kome stoji: Milica Rađen se osmelila na veliku promenu

Autor: | 06/12/2023

0

Frizura Milice Rađen u centru pažnje

Crna kosa zaštitni je znak Milice Rađen, a atraktivna pevačica obožava da eksperimentiše, da isprobava različite stilove i načine feniranja. Ovog puta osmelila se na malo veću promenu.

Instagram

 

Šišanje šiški velika je odluka za svaku ženu, jer su relativno teške za održavanje i zahtevaju konstantnu negu.

Vetar može da ispomera vlas koju ste sa velikom pažnjom fenirali i stilizovali tog jutra, a kad krenu da rastu jednostavno morate da izdvojite vreme za frizera. Ima i dama koje uzmu stvar u svoje ruke, tačnije makaze, i u "kućnoj varijanti" skrate sebi šiške, ali rezultatima retko koja bude baš zadovoljna.

Pročitajte: Frizura Suzane Mančić podmlađuje - Idealan stil za dame u šezdesetim koje prkose godinama

Pored svih muka koje šiške pričinjavaju ženama, poslednji trend u sečenju prednjih pramenova su takozvane zavesa šiške koje su zaludele ceo svet. Na ovakav stil odlučila se i Milica Rađen.

Instagram

 

Zavesa šiške obično su kraće u sredini sa dužim pramenovima sa strane koje tako ističu vaše lice i oči, prelepo vam uokvirujući lice. Odlično stoje svakome i odgovaraju svakom tipu ali i dužini kose.

 

 

Naglašavaju jagodične kosti, sjajno uokviruju lice, lako sakrivaju moguće nesavršenosti linije kose i čine da osoba izgleda mlađe.

 

 

Međutim u rukama nespretnog frizera, zavesa šiške mogu da ispadnu katastrofalno, što mnoge nezadovoljne dame prijavljuju na svojim društvenim mrežama. Takođe treba da naučite da ih pravilno stilizujete kako bi izgledale kako treba.

Pročitajte: Bez figara, četke i viklera - Trik Nike Tošić za uvijanje kose možda izgleda šašavo, ali pravi savršene talase

Ne postoji mnogo prostora da se dodatnim šišanjem popravi greška, tako da većina žena koje imaju ovu nesreću moraju ili da ošišaju šiške još kraće, ili da čekaju da im kosa poraste. Ali u slučaju Milice Rađen, frizer je ipak znao šta radi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti