Bjuti proizvodi koji se nalaze na kozmetičkom stočiću kraljice Elizabete

Bjuti proizvodi koji se nalaze na kozmetičkom stočiću kraljice Elizabete

Autor: | 21/03/2021

0

Bjuti proizvodi koje koristi kraljica Elizabeta godinama su bili misterija. Ipak, informacija o tome čime se kraljica neguje stigla je od dvorskog osoblja, koje ističe da je njeno veličanstvo godinama verno istim bjuti preparatima.

Izvor blizak kraljici za strane medije ispričao je da je još od 1955. kraljica verna luksuznoj francuskoj kompaniji za negu kože i kose „Clarins“. Toliko je bila oduševljena ovim proizvodima da je naručila da za nju naprave posebnu, nežnu nijansu ruža, koju od tada nosi prilikom svakog pojavljivanja. Iako se nijansa drži u tajnosti, jer je rezervisana za kraljicu, reč je o kozmetičkoj kući „Elizabet Arden“.

Pročitajte: Kraljica Elizabeta se pridržava posebnih pravila i za stolom

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Queen Elizabeth II (Fan Page) (@hm.queenelizabeth) on Jul 1, 2020 at 6:23am PDT

Kada su nega noktiju i manikir u pitanju, kraljica Elizabeta je još od 1989. verna čuvenom „Essie“ brendu. Njena omiljena nijansa je „Ballet slippers“, koju često koristi i Megan Markl. Ova nežna ružičasta boja potpuno je u skladu sa bjuti pravilima i kodeksom odevanja na dvoru, a šuška se kako je Esi Vajngarten kraljici obezbedila doživotne zalihe.

Kada je o parfemima reč kraljica bira „White rose“ brenda „Floris“, a izvori navode da ga kraljica posvećeno koristi već dvadeset godina.

Pročitajte: Princ Filip izašao iz bolnice, a u palati raskol - Elizabeta donela odluku koja će promeniti istoriju

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Queen Elizabeth II (Fan Page) (@hm.queenelizabeth) on Aug 28, 2019 at 6:38am PDT

Očigledno je da kraljica Elizabeta ne voli mnogo da eksperimentiše kada je lepota u pitanju i da je verna svojim „beauty“ favoritima. Ipak, posebno je vezana za svoju četku za kosu, koju proizvodi britanska kompanija „Kent“, koja postoji od davne 1777. godine. Reč je o četki izrađenoj od kvalitetnog drveta i prirodne dlake.

‒ Ne želi da kroz njenu kosu prođe nijedan drugi češalj. Opsednuta je ovim četkama za kosu i u svojoj kolekciji ima deset različitih modela ‒ rekao je izvor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kent Brushes (@kentbrushes) on Oct 17, 2019 at 7:24am PDT


Pored dobro poznatih, jednobojnih autfita, kraljica nije imuna ni na druge opsesije vezane za njen fizički izgled i javno pojavljivanje, a ovi proizvodi su njena dobro čuvana bjuti tajna.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još