Kako postići besprekoran makeup look Nataše Bekvalac? Zvezda otkriva svoj omiljeni način šminkanja, korak po korak!

Kako postići besprekoran makeup look Nataše Bekvalac? Zvezda otkriva svoj omiljeni način šminkanja, korak po korak!

Autor: | 05/10/2023

0

Novosadska Barbika je, kao što svi dobro znamo, na javnoj sceni već više od dve decenije. Pored toga što je prepoznatljiva po originalnom zvuku i pesmama, Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših dama na našoj sceni. Ističe se kako prirodnom lepotom, tako i jedinstvenim stajlingom. Tokom svoje karijere, Nataša je prolazila kroz razne modne i makeup faze, a nakon više od 20 godina, može se i te kako pohvaliti bogatim iskustvom u beauty svetu.

Za nju, šminka predstavlja veliku strast i ljubav. Preferira makeup look koji će izgledati besprekorno i postojano. Nataša najviše voli neutralne tonove, diskretno naglašene usne i blistav ten. Baš zbog toga, zajedno sa italijanskim brendom Naj Oleari, kreirala je ekskluzivan set šminke koji u potpunosti odražava njen lični stil i estetiku što će zasigurno oduševiti i njene mnogobrojne fanove.

Promo

 

CLICK ON ME VOLUME MASCARA

Da bi naglasila svoje oči, Nataša na trepavice nanosi Click On Me Volume Maskaru. Zahvaljujući naročito crnoj teksturi i specijalnoj četkici u obliku peščanog sata, ova maskara povećava volumen trepavica i produžava ih, za intenzivan i prodoran pogled. Kremasta i fluidna tekstura ravnomerno klizi na trepavice i postepeno ih pokriva: trepavice će biti gušće i punije sa svakim novim nanošenjem

Promo

 

LUMINOUS PERFECTION BRONZER – nijansa 02

Svež, zdrav i prirodan ten je ono čemu Nataša svakako teži, bez obzira na godišnje doba. A u ovome joj naročito pomaže Luminous Perfection Bronzer koji je deo makeup seta Nataša Bekvalac. Ovaj  zlatni puder pruža tenu topao i ujednačen izgled dok ga rumenilo čini besprekornim. Specijalne mikročestice sedefa reflektuju svetlost i pružaju koži dodatni sjaj, a koža je hidrirana.

Za blistavi i preplanuli efekat, Nataša meša dve boje širokom ređom četkom za lice i nanosi ih na lice i dekolte kružnim pokretima, izbegavajući povlačenje boje po licu. Za sofisticiran i zdrav izgled, malu količinu rumenila nanosi ukošenom četkom na obraze i jagodice, sa ivica prema sredini lica.

Promo

 

CREAMY DELIGHT LIPSTICK – nijansa 02

Za kraj, Nataša voli da naglasi svoje usne Creamy Delight Karminom u 02 nijansi. Kremasta, intenzivno hidratantna tekstura i intenzivna boja klizi na usnama i izglađuje ih, dok meka, svilenkasta formula uklanja nesavršenosti i daje dugotrajan, prijatan osećaj hidratacije.

SET NATAŠA BEKVALAC

Nataša šminkanje usana počinje nanošenjem ruža od srcolikog dela gornje usne; koristi četkicu za usne ili ivicu ruža za precizno uokviravanje usana. Zatim nastavlja nanošenje iscrtavanjem konture usana od sredine prema uglovima. Kada postigne preciznu konturu, nanosi ruž na ostatak usana. Tanak sloj proizvoda je dovoljan za punu i ujednačenu pigmentaciju.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još