Da li verujete da je ovo ista žena? Pogledajte kako su šminka i frizura transformisale baka Miku (88) iz Ivanjice

Da li verujete da je ovo ista žena? Pogledajte kako su šminka i frizura transformisale baka Miku (88) iz Ivanjice

Autor: | 07/09/2023

0

Aleksandar Dramićanin jedan je od najtraženijih mejkap i „hair“ artista u Beogradu, ali i šire. U njegovom salonu na Dorćolu uvek je gužva, a poverenje su mu poklonile mnoge poznate dame. To nije bez razloga, jer je bavljenje kosom i frizurama uzdigao do nivoa umetnosti. Kako je u jednom intervjuu otkrio, počeo je da frizira još u drugom razredu osnovne škole, a prvi klijenti bile su mu komšinice i baka Miloratka.

Miša Obradović

 

Baka Mika, kako je od milja zove, oduvek mu je bila najveća inspiracija. Ona živi u selu pored Ivanjice, nosi standardnu garderobu koja uključuje marame, ne šminka se, ne farba kosu...

Pročitajte: Nova frizura Danice Maksimović briše decenije s lica - Možete je nositi i sa 20 i sa 70 godina

Ali, njen unuk je rešio da to malo promeni. Iako ima 88 godina, prelepa je žena sa divnim plavim očima i licem koje zrači mudrošću i blagom prirodom.

Instagram

 

Transformacija je potpuno raspametila ne samo Aleksandrove brojne pratioce na Instagramu, već celu javnost. Svi su se oduševili kada su ugledali Miku u novom izdanju, doteranu, našminkanu, sa sređenom frizurom... Iako je priznao da nije bilo baš lako nagovoriti je, gospođa Mika bila je zadovoljna kada je videla portrete. Izgledala je kao filmska diva.

Moć šminke i oblikovanja frizure zaista je neverovatna, a Dramićanin je pravi čarobnjak.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti