Dragana Katić zna koliko je važno zaštititi kosu posle mora: Ovu masku sa istim efektom možete napraviti kod kuće

Dragana Katić zna koliko je važno zaštititi kosu posle mora: Ovu masku sa istim efektom možete napraviti kod kuće

Autor: | 18/08/2023

0

Kosa Dragane Katić je posle mora nahranjena i blistava

Dragana Katić važi za izuzetno negovanu ženu koja drži do sebe, tako da o svom telu brine od glave do pete. Ovog puta poznata voditeljka pokazala je rezultate tretmana za kosu koji se preporučuje posle boravka na moru zbog jakog sunca kome su vlasi bile izložene na odmoru. Moramo priznati, rezultati su odlični.

Instagram

 

Dragana je leto provela sa sinom Bobanom na Crnogorskom primorju. Odmah po povratku u Beograd otišla je u salon da uradi tretman kose koji će umiriti posledice slane vode i sunčevih zraka. Slika kaže da njena kosa, osim činjenice da je sveže ošišana i ofarbana, sada izgleda oporavljeno i nahranjeno.

Pročitajte: Nema šta da krije - Dragana Katić uradila estetsku operaciju na licu, pogledajte slike pre i posle FOTO

Ali, za fenomenalne rezultate nije potreban odlazak kod profesionalca. Verujemo da će vam, od mnoštva maski za kosu koje možete napraviti kod kuće, ova najviše pomoći posle sunčanja i dugog boravka na plaži.

Instagram

 

Potreban vam je jedan avokado, tri kašike soka od limuna i dve kašike meda. Smesu dobro sjedinite i ravnomerno je rasporedite duž cele kose. Ostavite da deluje 15 do 20 minuta. Prvo isperite masku, a potom operite kosu kao obično. Odmah bi trebalo da primetite da su vlasi mekše i nahranjene. Ovo pakovanje možete koristiti jednom nedeljno, kako biste bili uvereni da će kosa biti jaka, hidrirana i zdrava.

Pročitajte: Najpoznatija holivudska frizura - 3 tajne zbog kojih kosa Dženifer Aniston uvek izgleda savršeno

 

Smesi možete dodati i druge sastojke ako želite dodatnu negu. Preporučuje se da ubacite malo kokosovog ulja, malo grčkog jogurta ili esencijalna ulja, a umesto avokada možete da upotrebite veću bananu.

Shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još