Dragana Mićalović pravi šampon u svojoj kući: Svi sastojci su prirodni, jeftini i daju kosi supermoć! (RECEPT)

Dragana Mićalović pravi šampon u svojoj kući: Svi sastojci su prirodni, jeftini i daju kosi supermoć! (RECEPT)

Autor: | 10/06/2023

0

Recept Dragane Mićalović za domaći šampon morate da probate

Dragana Mićalović važi za jednu od najlepših glumica na našoj javnoj sceni, a ono po čemu je najviše prepoznajemo je prirodan izgled koji pažljivo neguje.

„Trudim se da se zdravo hranim, nosim hranu sa sobom i uvek odvojim vreme za svoja tri velika obroka. Nisam pristalica dijeta i uzdržavanja hrane. Ja sam neko ko mora da ima tri obilna obroka koja moraju da budu zdrava“, rekla je Dragana jednom prilikom za beogradske medije.

Pročitajte: Modni okršaj sestara Mićalović - Sloboda jednostavna, Dragana provokativna, ko se bolje obukao? ANKETA

Ata Images

 

Osim ishrane i treninga, glumica veliko poverenje ima u domaće preparate, a jedan od njih je i prirodni šampon koji Dragana pravi u kućnoj radinosti.

Njen šampon sadrži aktivni ugalj, pa vam donosimo najpopularniji recept koji možete odmah isprobati. Kokosovo ulje je važno za negu vlasi, a miris eteričnog ulja možete izabrati  i sami. Ne savetuje se samo da koristite čajevac, jer takav šampon može biti prejak za kožu glave.

Pročitajte: Sestre Mićalović lumpovale do zore - Dragana uz harominku i pečenje proslavila rođendan, pogledajte kako se Sloboda veseli FOTO

Ata Images

 

Sastojci:

2 kašike aktivnog uglja
1 kašika kokosovog ulja
150 g domaćeg sapuna
10 kapi eteričnog ulja lavande
250 ml destilovane vode

Priprema

Izrendajte sapun pa ga rastvorite u vodi. Dodajte ulja i ugalj pa dobro izmešajte i sipajte u čistu bočicu. Pre pranja kose uvek energično protresite šampon, a ako imate svetlu boju, temeljno je isperite nakon pranja. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti