Da li biste je prepoznali? Ovako je izgledala Iva Štrljić pre svih plastičnih operacija FOTO

Da li biste je prepoznali? Ovako je izgledala Iva Štrljić pre svih plastičnih operacija FOTO

Autor: | 27/01/2023

2

Iva Štrljić jedna je od retkih javnih ličnosti koje ne kriju da su posetile estetskog hirurga. Štaviše, ugradnju silikona slikale su novine, a glumica je kasnije otvoreno pričala zbog čega je odlučila da koriguje izgled.

Pročitajte: Jedina srpska javna ličnost koja je pred kamerama ugradila silikone - Nisam bila nesrećna ili nesigurna, želela sam to

Miša Obradović

 

Kako je Iva izgledala pre nego što je povećala grudi i usne svedoči serija „Jelena”, koju je snimila 2004, kada je imala 26 godina. S obzirom na to da je već duže plavuša, skoro da smo zaboravili da je u tom periodu bila prirodna brineta.

Pročitajte: Mnogi su držali dijete i skidali kilograme, ali niko kao Kim Kardašijan! Njeno telo je neprepoznatljivo! FOTO

youtube printscreen

 

Youtube printscreen

 

Danas, u 45. godini, Iva Štrljić izgleda bolje nego ikada, a fotografije u kupaćem kostimu otkrivaju njenu besprekornu figuru.

− Imam razvijenu svest o tome da moram da izgledam dobro, pa se ne opuštam – priznaje Iva, koja vodi računa o ishrani, pije dosta vode, redovno trenira i svakodnevno upražnjava „kaldrma fitnes”, kako zove šetnje gradskim ulicama.

Miša Obradović

 

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović

Pročitajte još

Najnovije vesti