Do savršenih "nude" usana u samo četiri poteza - Dunja Jovanić zna kako (video)

Do savršenih "nude" usana u samo četiri poteza - Dunja Jovanić zna kako (video)

Autor: | 20/12/2020

0

"Nude" usne Dunje Jovanić postale su apsolutni hit na "Instagramu", pa je popularna blogerka odlučila da olakša svojim pratiteljkama i sa njima podeli male "beauty" trikove velikih majstora.

„Nude” tehnika šminkanja datira još iz devedesetih kada su se najpoznatije manekenke sveta na naslovnim stranama pojavljivale sa svojim zadivljujućim "no make up look-ovima". "No make-up” tehnika ostala je jedna od najomiljenijih i danas, a Dunja Jovanić neprikosnoveni je simbol iste.

"Nude" usne Dunje Jovanić - "How to" video kao mala škola šminkanja

Korak 1 

Pre nego što krenete u ovu avanturu, usne bi trebalo da budu besprekorno čiste – uradite kratak piling kako biste na prirodan način postigle njihovu svežinu pa čak i punoću. Ovo možete da ponavljate često, bez obzira na to da li na usne nanosite šminku ili ne.

Pročitajte: Modna blogerka Dunja Jovanić otkrila trik uz koji svaki „outfit“ izgleda kao milion dolara

Korak 2 

Neophodno je da odaberete odgovarajuću olovku za usne koju ste pre toga dobro zarezali. Kada ste spremni za nanošenje, Dunja ističe da je veoma važno kako iscrtavate usne. Njen savet je da krenete lagano od gornje usne bez dodirivanja uglova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Korak 3 

Uzmite puder u kamenu, takozvani „brisač” i popravite ivice usana koje ste prethodno uokvirili olovkom. Tada će vaše usne dobiti pravi izgled. Unutrašnji deo usana bliže spoljašnjem delu, takođe malo dopunite olovkom. Ivice usana izgledaće pedantno, a na selfijima izgledaćete zanosno.

Pročitajte: MUŠKRACI, GOTOVI STE! Dunja Jovanić u 10 slika objasnila ŠTA SE KRIJA IZA LJUTITOG ŽENSKOG "NIJE MI NIŠTA" (foto)

Korak 4

Odaberite odgovarajuću nijansu karmina i nanesite ga na usne. Dunja savetuje da ga dobro utapkate budući da u video-klipu predstavlja suv karmin preko kog obavezno stavlja ruževe kremastije strukture. U video-prilogu videćete da je nakon suvog karmina nanela i dva kremasta za finiš.

Kako da i vi rekreirate "Nude" usne Dunje Jovanić

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti